Joakim Östman|24 november, 2021, 13:58

Jag väljer att spela på under 2,5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i alla Galatasarays matcher hittills i gruppen.

  • Spelet sitter i tre av Marseille fyra spelade matcher i gruppen.

  • Spelet satt i det första mötet mellan lagen.

  • Marseille har lämnat planen mållösa i två av deras fyra spelade matcherna i gruppen.

  • Galatasaray har inte gjort mer än ett mål i någon match hittills i gruppen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Under 2,5 mål i matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Kryssat sig fram

Vi är framme i slutfasen av gruppspelen ute i Europa och så även här, Grupp E som dessa lagen tillhör ser ut att bli en kamp hela vägen in i mål. Torsdagens bortalag Marseille är ännu obesegrade i gruppen likväl är de även utan segrar hittills. Med fyra raka kryss räcker det bara till en tredje plats i gruppen. Marseille har haft extremt svårt att få med sig trepoängare på slutet och de har kryssat fem av deras sex senaste matcher. Marseille har som alltid det senaste säsongerna en hög höjd men ofta har ojämnheten varit ett problem. Det har varit signifikativt för Marseille även under inledningen av denna säsongen. Hemma i Ligue 1 har det tappade poängen börjat synas i tabellen och Marseille hittas bara på en femte plats. Senast i mötet mot Lyon fick deras match dessutom avbrytas efter att Payet fått en flaska kastat på sig från läktaren.

Även hos Galatasaray bör det finnas bra mycket mer att hämta än laget än så länge lyckats prestera. I ligaspelet har de inte alls fått det att funka och Galatasaray hittas bara på en åttondeplats i tabellen. Det är inte en godkänd placering för en klubb av Galatasaray dignitet. Senast förlorade man även hemma mot antagonisterna Fenerbahce med 1-2, trots spel med en man mindre i slutet av matchen lyckades Fenerbahce avgöra på tilläggstid. Vi kan konstatera att den förlusten verkligen svider för Galatasaray och här förväntar jag mig därför få se ett revanschsuget hemmalag.

I förarsättet

Galatasaray har likväl gått starkast av lagen i denna extremt jämna Grupp E, de står på åtta inspelade poäng och är hittills obesegrade i gruppen. Galatasaray toppar gruppen och inför det avslutande två omgångarna sitter turkarna med allt i egna händer. Inför detta mötet kan vi konstatera att båda lagen har gått väldigt svagt på sistone. De båda har en hel del att bevisa vilket gör matchen på förhand svår att sia om. Jag ser Galatasaray på förhand som knappa favoriter då det är på hemmaplan poängen i denna gruppen har tagits. Jag är dock inte övertygad om en hemmaseger i detta mötet och lockas istället av ett underspel här.

Det föreslagna spelet på under 2,5 mål har suttit alla Galatasarays matcher hittills i gruppen. Det spelet har dessutom suttit i tre av Marseilles fyra matcher i gruppen. Med tanke på formen lagen kommer till matchen med räknar jag inte med en målglad match här. Galatasaray har haft svårt med målskyttet i gruppen och de har hittills bara lyckats stå för tre mål framåt. Båda lagens defensiver har dessutom varit ramstarka i gruppen hittills och med tanke på hur viktig matchen är kommer det inte bjudas på något. Första mötet slutade 0-0 och givet dessa förutsättningar är spelet självklart, här blir det under 2,5 mål i matchen.

fotboll, Europa league
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:45
Galatasaray - Marseille
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.