Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter har endast förlorat en av sina åtta senaste matcher.

  • Inter visade styrkebesked senast när man vände ett 2-0 underläge mot Torino till en 4-2 seger.

  • Real Madrids form har varit svajig med förlust mot ett krisande Valencia med hela 4-1 och senast fick man bara 1-1 mot Villareal.

  • En lång skadelista på många av lagets viktigaste spelare gör att det ser mörkt ut för Real Madrid i den här matchen.

Revanschsugna

Hemmalagets start i den inhemska ligan har inte varit vad man förväntat sig. Laget befinner sig på en femteplats efter de inledande åtta omgångarna, dock har man bara fem poäng upp till Milan som leder. Som tur är för Inter så har de andra titelaspiranterna inte heller börjat på topp så deras svajiga start spelar ingen större roll. Det som borde oroa Inter fansen är det faktum att man ännu inte vunnit en match i Champions League sammanhang den här säsongen. Ynka två poäng har man lyckats spela in mot Mönchengladbach och Shakhtar Donetsk samt att man förlorade mot Real Madrid i den senaste omgången. Nu har man dock chans på revansch och lagets formkurva är positiv. Senast mötte man Torino i ligan där man låg under med 2-0 men lyckades sedan vända och vinna med 4-2 efter att Alexis Sanchez, Lautaro Martinez och Romelu Lukaku stått för målen där den sistnämnde nätade två gånger. Sett till skadeläget i Real Madrid finns alla chanser att vinna den här matchen för Inter.

Lång skadelista

La Liga säsongens inledning denna gång var en fröjd för Los Blancos då man stormade fram och tog seger efter seger. Dock så har laget helt tappat det på senaste, det hela började för två matcher sedan när man förlorade med hela 4-1 mot ett krisande Valencia. Problemen fortsatte även in i deras senaste match mot Villareal där Real Madrid utan en del av sina stora stjärnor endast fick 1-1 med sig. I och med förlusten så trillade man ner på en fjärdeplats och är nu sex poäng bakom ligaledarna Real Sociedad som ångar på. Inför det här mötet med Inter så har Real Madrid en minst sagt mörk skadelista. Kaptenen och ankaret Sergio Ramos, det unga löftet Federico Valverde och målskytten Karim Benzema kommer samtliga att missa matchen på grund av skador. Alvaro Odriozola kommer också missa matchen på grund av skada och Luka Jovic har Covid-19. Det här blir en för tuff nöt även för Real Madrid att knäcka och jag tror på hemmalaget här.

Speltips.se ger tipset:

Inter att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/11 kl 17.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.