Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hoffenheim har gjort nio(!) mål på sina tre senaste matcher.

  • Stor sannolikhet för trötta ben i Molde som precis inlett sin försäsong.

  • Munas Dabbur är i glödhet form med fyra mål på sina tre senaste matcher.

  • Hoffenheim som till vardags spelar i Bundesliga ska kunna städa av Molde på hemmaplan.

  • När lagen ställdes mot varandra senast var Hoffenheim det bättre laget.

Öser in mål

Det första av två möten mellan Hoffenheim och Molde bjöd på stor dramatik. Redan i den första halvleken hade Hoffenheim gjort mål tre gånger om och med en 3-1-ledning i paus kändes dubbelmötet avgjort. Molde ville annorlunda och i den andra halvleken kom både 3-2 och 3-3 vilket sedermera också blev slutresultatet. Imponerande insats av Molde som reser ner till Tyskland med chans på avancemang. Dystrare miner i Hoffenheim-lägret som nog hade velat avgöra dubbelmötet redan i torsdags. Vid ställning 3-1 hade man även en straff som lagets målspruta Munas Dabbur brände. Utöver straffmissen Dabbur för en stark insats som är i glödhet form med fyra mål på sina tre senaste matcher.

I helgen stod Hoffenheim för en stark insats när man körde över Bremen med 4-0. En insats som bådar gott inför Europa League-avgörandet. I offensiv riktning imponerar Hoffenheim stort som på sina tre senaste matcher gjort nio mål. När man ställs mot Molde på torsdag räknar vi med att Hoffenheim fortsätter ösa på och då kan siffrorna lätt rinna iväg. Hoffenheim spelar till vardags i Bundesliga och är ett par klasser bättre än Molde. Vi klickar i att tyskarna vinner med minst två mål!

Behöver stå för en ny jätteinsats

Molde ska ha all respekt att man tagit sig till en sextondelsfinal i Europa League. På torsdag tror vi däremot att sagan tar slut för våra grannar i väst. Precis som allsvenskan spelar de norska lagen i  Eliteserien vår-höst. Det innebär att Molde nyligen startat sin försäsong och inte har det matchtempot man behöver för att prestera på topp. I första mötet stod norrmännen upp bra men returen lär bli jobbigare när man har nittio tunga minuter i benen. Dessutom lite av en nitlott att lottas mot tyskt motstånd som brukar vara fysiskt starka.

I första mötet mellan lagen stod Andreas Linde för en superinsats. Trots tre insläppta mål briljerade den svenska målvakten med nio räddningar varav en på straff. Om Molde ska kunna störa Hoffenheim på torsdag krävs en ny superinsats av Linde och hela Molde. Sannolikheten att man lyckas upprepa insatsen håller vi som föga troligt. Vi tar ställning för tyskarna och klickar i ett handikappspel, Hoffenheim -1!

Speltips.se ger tipset:

Hoffenheim -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 09.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.