Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Milan har med sig två bortamål, man behöver inte gå för storseger

  • Milan har tre raka matcher utan vinst varav två slutat med förlust

  • Röda Stjärnan gör en fantastisk säsong med 20 vinster och två kryss över 22 ligamatcher

  • Spelet satt med god marginal i första mötet

  • Milan åkte på storstryk mot Inter i sin senaste match – ingen optimal dagsform

Oavgjort i första mötet

Milan tog ett stadigt grepp om det här dubbelmötet när man nere i Belgrad lyckades få med sig två bortamål. Matchen slutade 2-2, vilket är imponerande med tanke på att Röda Stjärnan kvitterade sent med en man mindre, men det är Milan som har det stora övertaget tack vare bortamålsregeln. Milan behöver inte ens vinna den här matchen så länge man undviker att förlora eller kryssa med samma eller högre siffror än i Belgrad, så frågan är hur pass mycket man kommer satsa på offensiv planhalva. Ett tidigt ledningsmål av Milan skulle troligtvis innebära att man backar hem med sin komfortabla ledning.

Milan går in som favoriter, men det är en tuff uppgift att ta sig an detta motstånd. Röda Stjärnan fortsätter ösa på inhemskt medan Milan stött på en hel del problem på sistone. Utöver krysset lagen emellan har Milan förlorat två raka ligamatcher – då man först åkte på stryk mot Spezia med 2-0 för att sedan förlora derbyt mot Inter med 3-0. Inget formstarkt Milan direkt.

Handikappspelet!

Röda Stjärnan ökade sina chanser till avancemang när man i slutminuterna kvitterade i första mötet, men man har ändå brant uppförsbacke. Det hade däremot inte förvånat allt för mycket om man skrällade till sig ett avancemang här – Röda Stjärnan gör en magisk säsong hemma i Serbien där man varit ostoppbara under hela säsongen. Tjugotvå ligamatcher spelade, tjugo vinster och ett kryss. En ramstark defensiv som endast släppt in nio mål. Inga siffror man skojar bort!

Klasskillnad råder, men med tanke på utgångsläget efter första matchens resultat är det ett förvånansvärt högt odds vi bjuds på här. Att Röda Stjärnan undviker att förlora med minst två mål klickas till ett odds på 1.72 – jag väljer att kliva in med två units.

Speltips.se ger tipset:

röda stjärnan +1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.