Daniel Jacobsson|24 februari, 2023, 11:06

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham har underpresterat rejält den här säsongen – nu måste det vända!

  • West Ham är hemmastarka.

  • Nottingham fortsätter ha tufft med skadeläget.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

West Ham hos ComeOn

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Nu lyfter Hammers!

Säsongen måste vända och på hemmaplan mot gästande nykomlingen Nottingham skall West Ham lösa biffen. Avbräcken på Scamacca, Ings, Cornet och Zouma har såklart påverkat den senaste tidens resultat. Men någonstans skall Hammers klara sig med Antonio, Bowen, Paqueta och övriga i offensiven för att vara med och slåss här. Nottingham är en skicklig nykomling, men har också en rejäl skadelista som påverkar för tillfället och då kan det bli tufft på London Stadium den här lördagen. Jag tycker mig också se ett West Ham som lyft sig en del på senare tid. Förlusten mot Tottenham senast går inte att göra några större rubriker av dock.

Hammers kommer hit med ett starkt derby i ryggen, mot Chelsea, i senaste hemmamatchen. Poängen där var välbehövlig och stark. Innan det hade man faktiskt segrar mot både Derby och Everton. Dessutom ett annat kryss mot Newcastle. Formen har blivit desto bättre och det är ett måste att bygga vidare på det här nu. West Ham har en trupp som är gjord för betydligt högre placeringar i Premier League, men underpresterar man under en lång tid är detta resultatet. Nu måste det dock vända – innan det är försent.

Tuff bortamatch

Nottingham har en väldigt bred trupp under sin comeback-säsong i Premier League. Inte konstigt då man värvat 24 nya spelare. Trots detta är det omöjligt att inte nämna skadelistan även hos gästerna för dagen. Tyngre tapp i Niakhate, Boly och McKenna, som samtliga slogs för en startplats innan skadorna, men den offensiva spetsen i Awoniyi saknas också. Han hade en fin start på säsongen och är fortsatt i Nottinghams topp när det gäller deras målskytte. En annan sak att poängtera i det här speltipset är Nottinghams otroligt speciella bortafacit. Ja, man har tagit sex poäng, men målskillnaden på 3-25 skriker inte övertygande direkt.

Tre gjorda mål på bortaplan och endast en bortaseger av elva möjliga. Nottingham lever på sin hemmaplan men skall såklart inte underskattas med tanke på dagens motstånd. Jag tror bara att hemmalaget kommer hitta tillbaka när som helst och därför ser jag värdet i ettan. 1.80 får vi hos ComeOn och det är bara att klicka av dagen till ära. Det här blir min spik för lördagen både på odds, stryktips och övriga ställen. En bra dag på jobbet är West Ham klassen bättre än Nottingham, speciellt på London Stadium där man skall vända säsongen framför hemmafansen. Framåt Hammers!

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 16:00
West Ham - Nottingham
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.