Kevin Andersson|24 mars, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på Dallas Stars i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dallas har vunnit fem raka matcher.

  • Dallas har vunnit åtta av de tio senast lagen emellan.

  • Arizona ligger utanför någon möjlighet till slutspel medans Dallas har mycket att vinna fortfarande.

https://speltips.se/go/comeon-sportbonus

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Vinst senast

Arizona var favoriter i deras senaste match och de besegrade också Seattle Kraken med 2-1 efter förlängning. Dylan Guenther gjorde det avgörande målet. Clayton Keller gjorde ett mål. Karel Vejmelka stoppade 27 av 28 skott han fick emot sig.

Coyotes har spelat bra offensivt den senaste tiden. Arizona gjorde fyra eller fler mål i fem av sina senaste tio matcher. De rankas 23:a i mål per match och 28:a i skott per match. Clayton Keller leder laget med 61 poäng.

Försvaret och målvaktsspelet har båda haft problem för Arizona den här säsongen. De rankas 22:a i mål emot per match och 24:a i skott emot per match. Connor Ingram har ett facit på 19-18-3 med en GAA på 2.87 och en räddningsprocent på .908. Karel Vejmelka har en resultatrad på 10-17-2 med en GAA på 3.28 och en räddningsprocent på .901.

Arizona är näst sist i Central Division. De kommer inte att nå slutspelet.

Viktig vinst senast

Dallas var favoriter i deras senaste match och de täckte -1.5-pucklinjen genom att besegra Pittsburgh Penguins med 4-2. Jamie Benn gjorde två mål. Jason Robertson stod för två assist. Jake Oettinger stoppade 20 av 22 skott han fick emot sig.

Offensiven har varit bra för Dallas på sistone. Stars gjorde tre eller fler mål i nio av de senaste tio matcherna. De rankas tvåa i mål per match och 12:e i skott per match. Jason Robertson leder laget med 72 poäng. Matt Duchene och Joe Pavelski har vardera 59 poäng, och Roope Hintz har 57 poäng.

Försvaret och målvaktsspelet har varit hyfsat för Stars den här säsongen. De rankas 14:e i mål emot per match och åtta i skott emot per match. Jake Oettinger har ett facit på 27-13-4 med en GAA på 3.00 och en räddningsprocent på .897. Scott Wedgewood har en resultatrad på 15-6-5 med en GAA på 2.84 och en räddningsprocent på .902.

Dallas är tvåa i Central Division och har ett väldigt bra lag. Stars ser framför sig en lång vår och då är detta en match där de ska ta “enkla” poäng.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Arizona Coyotes - Dallas Stars
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.