Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sverige har stora förväntningar på sig själva och utifrån.

  • Sveriges resa börjar bekvämt, Georgien är ett lag som man skall besegra med stor marginal.

  • Zlatan Ibrahimovic är tillbaka.

  • Alexander Isak, Dejan Kulusevski, Emil Forsberg och Zlatan Ibrahimovic – Sverige har mycket formstarka spelare.

  • Georgien skall besegras på hemmaplan.

Startar starkt

Det svenska landslaget går in i kvalet med match mot Georgien på Friends Arena. Sverige är formtoppat, trots att man inte samlats på ett bra tag och det är mycket nya spelare i truppen. Namnen går att nämna flera gånger men det är ett riktigt starkt lag som ställs på benen mot Georgien. Marcus Berg har missat en och annan träning i Stockholm och är osäker inför mötet. Det behöver dock inte vara så negativt, i den stilen att Zlatan Ibrahimovic kan få starta direkt, tillsammans med en spelare som Alexander Isak. Det är dock Janne Andersson som håller i spakarna och han kan ofta välja att gå den säkra vägen med spelare som gjort detta förr.

Sverige kommer att vinna sitt första VM-kvalmöte men jag väljer det lite sexigare spelet som har mål inblandat i sig. Över 1,5 mål för Sverige i den här matchen ger oss 1.50 i odds och det skall bara sitta med den offensiva kvalitet som Sverige besitter just nu.

Tuff bortamatch

Georgien har inget större hopp i den här gruppen när Sverige och Spanien toppar listorna. Man har hamnat i en grupp som är tuff sett till sin egen kvalitet. Georgien har inte många spelare som vi fotbollsälskare har speciellt stor koll på, åtminstone inte många. Giorgi Kharasvili från Blåvitt finns från landet och är väll den man har störst koll på om man följer svensk fotboll. Det här är dock ingen grupp och heller ingen match som man skall kunna hämta poäng enkelt i.

Sverige vinner den här matchen, men jag tror framförallt att Georgien får det tufft defensivt mot Sveriges starka offensiv. Ibrahimovic, Forsberg och Kulusevski kommer att ha någon typ av roll i den här matchen och det tror jag kommer räcka. Sverige har även fått styrka i defensiven med mycket formstarka mittbackar framförallt. Det här blir ingen lätt resa för Georgien.

Speltips.se ger tipset:

Sverige över 1,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.