Marcus Råsberg|24 april, 2024, 10:01

Jag väljer att spela på Toronto ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Toronto lyckades bryta förlustsviten mot Boston i måndags natt

  • Auston Matthews var den avgörande faktorn för Leafs senast

  • William Nylander kan vara tillbaka och Leafs kan vinna även utan honom

  • Tveksamheter kring målvaktsval hos Boston

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Lyckades bryta förlustsviten

Natten till torsdag har det blivit dags för match tre mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs. Boston tog hem match ett med 5-1 och Leafs vann det andra mötet i måndags natt med 2-3 efter att Auston Matthews avgjorde i den tredje perioden.

Efter två matcher i TD Garden i Boston vänder serien till Toronto och Scotiabank Arena där hemmafansen är redo att heja fram sitt lag.

Toronto har förlorat sex raka matcherier i slutspelssammanhang mot Boston och de hade inför match två förlorat samtliga fem matcher mot Boston den här säsongen – fyra matcher i grundserien och en i slutspelet. I tillägg till detta hade Toronto inta haft ledningen i någon av dessa matcher. Efter att Matthews nätade sent i den tredje perioden så hade Toronto sin första ledning mot Bruins för säsongen och de lyckades stänga matchen och även ta hem första segern. Detta bygger självförtorende hos Toronto som lag som de kan bära med sig när du nu återvänder till hemmaplan.

Kan vinna utan Nylander

William Nylander har varit i strålkastarljuset senaste dagarna. Nylander som missat första två matcherna mot Boston har en “undisclosed injury” som hållt honom borta från spel. Toronto knäpptysta om detaljer kring honom och det ciskuleras en hel del rykten på nätet. Dock har Nylander varit på is flertalet tillfällen och sett ut att vara på väg tillbaka. Om han är med i match tre så får Leafs en enorm och viktig förstärkning i sin offensiv. Om han inte är med så vet numera Toronto att de kan vinna mot Bruins även utan honom.

Boston har cirkulerat med två målvakter under hela säsongen. Jeremy Swayman startar den ena matchen och Linus Ullmark startar nästa. Även att Swayman vann den första matchen mellan lagen så valde Bruins att ställa Ullmark i kassen i match två. Nu lär Swayman starta match tre och Bruins funderar nog på hur de ska agera på målvaktsfronten framöver. Dessa frågetecken kan vara till Leafs fördel i match tre. Leafs kopplar greppet i matchserien på torsdag natt och Auston Matthews fortsätter att leverera!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Toronto - Boston
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.