Marcus Råsberg|24 maj, 2024, 10:28

Jag väljer att spela på NY Rangers ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers är starka på hemmaplan

  • Rangers hade chanser att kvittera i slutet av matchen senast

  • Rangers är nu inne i matchtempo igen

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Behöver vinna

Den första matchen mellan New York Rangers och Florida Panthers gick av stapeln tidigare i veckan. Florida tog kommandot och efter att Matthew Tkachuk gjorde 1-0 i slutet av den första perioden så hade florida ganska bra kontroll på matchen. Rangers hade svårt att skapa målchanser och ens att skjuta skott på mål större delar av matchen. Florida leder nu med1-0 i matchserien och inatt behöver Rangers en vinst.

NY Rangers hade en enkel resa i matchserien mot Washington och lyckades skaffa sig ett överläge med 3-0 i matcher mot Carolina i andra rundan. NU är det första gången som de ligger i underläge under detta slutspel och för att undvika att hamna i ett underläge med 2-0 i matcher innan matchserien flyttar till Florida i två raka matcher så behöver de ta hem en vinst inatt. Spelarna är medvetna om detta och det bör kunna ge bränslet och viljan som krävs för att kvittera. Rangers har många rutinerade spelare som varit i liknande situationer tidigare och det är två jämna lag som ställs mot varandra.

Tillbaka i matchtempo

Inför den första matchen mellan lagenhade Rangers fått vila i drygt en vecka. Även om Florida endast fått vila en dag mindre så såg det ut som att de hade matchtempot i kroppen på ett annat sätt än vad Rangers hade. Det har även visat sig tidigare i slutspelet att det lag som vilat flest dagar inför en matchserie oftast förlorat den första matchen. Nu bör Rangers ha hittat tillbaka till matchtempot och de vet mer vad det innebär att ställas mot Florida i slutspelssammanhang. Rangers är ett starkt lag och har studsat tillbaka starkt efter förluster tidigare.

Även om Florida hade ganska bra kontroll på matchen så var Rangers endast ett ribbskott ifrån att kvittera. Stämningen i MSG var lugn och det var tyst i arenan men när Rangers hade ett anfall där de skapade ett par heta chanser så gick jublet upp direkt. Om Rangers lyckas få hål på Bobrovsky i match två så kan det göra att Rangers kan få fördel av att publiken kommer in i matchen och på så sätt få momentum. Rangers får chansen i match två!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
NY Rangers - Florida
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.