Daniel Jacobsson|24 juni, 2024, 11:57

Jag väljer att spela på en specialare i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Christian Eriksen noterades för fem skott i mötet med Slovenien.

  • Christian Eriksen noterades för tre skott mot England senast.

  • Serbien kommer gasa framåt, men några tre mål blir det inte och det är en kombination som höjer oddset på skotten.

  • Två lag som båda behöver poängen för att gå vidare.

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Helt öppet

Danskarna löste kryss mot England senast och fortsätter spela oavgjort i EM. Nu väntar en sista och helt avgörande gruppspelsmatch mot Serbien under tisdagskvällen. Jag lägger allt mitt fokus på en viss Christian Eriksen, som varit den ledande spelaren såhär långt in i mästerskapet. Skall Danmark ta sig vidare till slutspel så är det främst Eriksen som behöver hitta en hög nivå även under den tredje gruppspelsmatchen. Danmark möter inte vilket lag som helst och Serbien kommer ställa fram ett tufft motstånd här.

Danmark har alla möjligheter att ta sig vidare skall nämnas. Det är två väldigt jämna lag som korsar vägar och det är väldigt fina förutsättningar och höga förväntningar som står för dörren inför det här mötet. Förutom Christian Eriksen behöver Rasmus Höjlund hitta rätt tillsammans med sin anfallspartner Jonas Wind, som mycket väl kan roteras i det här mötet. Danmark behöver komma upp i en högre nivå för att vinna det här, men i största fokus ligger Eriksen och skottspelet som klickas på honom. Defensiven är att lita på, där är man väldigt stora och starka med Vestergaard, Christensen och Andersen.

Tre poäng eller uttåg

Serbien behöver vinna det avslutande gruppspelsmötet mot Danmark. Serberna förlorade premiärmatchen mot England och följde sedan upp det med ett kryss mot Slovenien. Det sistnämnda mötet skulle man såklart löst tre poäng i för att ha bra förutsättningar inför den avslutande omgången. Nu är det tuffare och man behöver vinna för att ta sig vidare. Serbien har, precis som Danmark, en offensiv som sticker ut till mängden. Nu verkar det visserligen som att Dusan Vlahovic byts ut mot Luka Jovic, om man skall tro serbisk media och förväntade elvor i det här mötet.

Danmark har ett gäng stora och starka spelare i sin centrallinje, en tuff uppgift för gigantiska Aleksandar Mitrovic till exempel. Det här är två lag som liknar varandra väldigt mycket om man jämför startelvor och så vidare. Jag har valt att lägga till Serbien under 2,5 mål i matchen, vilket såklart endast är där för att höja oddset på Eriksens skott. Serbien behöver trycka på och vinna matchen, men samtidigt möter man ett motstånd som har samma inställning och då förväntar jag mig en lite tightare match. Det blir med andra ord inget målfyrverkeri från Mitrovic och co.

fotboll, em
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Danmark - Serbien
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.