Daniel Jacobsson|24 juni, 2024, 12:28

Jag väljer att spela på Frankrike i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Klasskillnad.

  • Polen hade problem redan innan turneringen, när Robert Lewandowski fick ett frågetecken runt sig.

  • Robert Lewandowski, som är Polens stora hopp, var iskall när han kom in i mötet med Österrike senast.

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Vinner bekvämt

Frankrike kryssade mot Nederländerna och står på fyra poäng efter två spelade matcher i gruppspelet. Här väntar gruppens svagaste motståndare och då förväntar jag mig en urladdning och därefter en bekväm seger för Frankrike. Kylian Mbappe lär inte slängas in så länge läget är som det är, men vad gör det när fransmännen har turneringens bredaste trupp uttagen. Senast ersattes Mbappe på ett oväntat sätt, men det är inte helt omöjligt att Olivier Giroud ersätter den här gången. Enligt förväntade startelvor är Kylian Mbappe dock ett namn för starten här. Förstaplatsen skall trots allt säkras.

Än så länge har Frankrike gjort ett mål framåt i turneringen. Det här mötet skall man dock kunna utnyttja på det viset och göra ännu fler mål framåt. Polen har inte övertygat det minsta den här turneringen och om Österrike gjorde tre, kan fransmännen dubbla det. Det kommer givetvis inte hända men att Frankrike vinner med två bollar i det här mötet ser jag som högst troligt när man skall ta förstaplatsen före Nederländerna. Vi får dessutom ett fint odds för spelet hos Bethard.

Tack och hej, Polen

Polen har varit en svag bekantskap under det här mästerskapet och är ett av lagen som man grämer sig över att det inte var Sverige istället. Senast blev man överkörda av Österrike, med Robert Lewandowski tillbaka i startelvan dessutom. Att storstjärnan var tillbaka hjälpte inte speciellt mycket och noterades endast i protokollet när han tog ett gult kort. Det skall nämnas att Lewandowski kommer till det här mästerskapet med ett lite tyngre år i kroppen under den spanska fotbollen och då blir det inte helt enkelt att leva upp till de höga förväntningarna.

Mot Nederländerna förlorade man också och fem insläppta mål på två omgångar är såklart alldeles för dåligt. Självförtroendet är på botten och inför mötet med Frankrike, som har saker och ting att spela om, blir det inte lätt alls. Man är klasserna sämre och har inte i matcherna med Frankrike att göra, om det inte är ett gruppspel i EM. Jag tror att man förlorar med två bollar – igen – och Polen tackar för sig redan under tisdagskvällen.

fotboll, em
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:00
Frankrike - Polen
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.