Axel Olsson|24 juni, 2024, 15:44

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Österrike har imponerat med två starka insatser.

  • Målskyttet lossna för Österrike när de besegrade Polen med 1-3.

  • Nederländerna har visat deras höga nivå. De har en bra chans att vinna gruppen.

100% upp till 1000 kr

Omsättningskrav: 8x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Gruppsegern i sikte

Under tisdagskvällen ska grupp D avgöras. Det är en spännande avslutning, då det fortfarande är tre lag som slåss om topp 2-placeringarna. Nederländerna sitter i förarsätet med fyra poäng och en bättre målskillnad än Frankrike. De har alltså en bra chans att vinna den här gruppen, men då behövs nog en seger mot Österrike. Allting står på spel och det är fortfarande så pass jämnt att gruppettan Nederländerna kan trilla ned på en tredjeplats vid förlust. De har visat sin höga nivå med två starka prestationer mot Polen och Frankrike.

Koemans gäng visade offensiv styrka i det första mötet när de skapade massvis med chanser mot Polen. I matchen mot Frankrike fick försvarslinjen briljera med en hållen nolla mot tufft motstånd. Undertecknad tyckte dock inte att det var en  klassisk 0-0 match, då Nederländerna fick ett mål bortdömt, samtidigt som Frankrike skapade tillräckligt med chanser för att hitta nätet. Nederländerna bjuder på mycket fart i offensiven och de har givetvis siktet inställt på gruppsegern. De kommer inte att hålla igen här, därmed tror vi på ett högt tempo i tisdagens batalj.

Imponerat stort

Österrike är ett av de landslagen som imponerat stort på undertecknad. Rangnicks gäng har gjort det väldigt bra hittills och är högst involverade i kampen om en slutspelsplats. I skrivande stund är de rankade som den bästa trean, därmed har de goda chanser att nå detta slutspel. Det mesta talar för att deras tre poäng räcker till en slutspelsplats, men Österrike vill givetvis klättra ännu högre än så.

En topp 2-placering är i sikte och sett till insatsen mot Frankrike, bör Österrike kunna stå upp bra mot gruppettan Nederländerna. Rangnicks gäng var det bättre laget i stora delar av premiären mot Frankrike, där den höga pressen ledde till ett par riktigt vassa målchanser. De fick ingen utdelning då, men den kom i det andra mötet mot Polen. Österrike vann med 1-3 och stod för ännu en stark insats. Arnautovic var tillbaka i startelvan och hitta nätet från elva meters håll. Vi är oerhört imponerande av deras anfallsspel, där bland annat Baumgartner och Sabitzer gjorde en riktigt stark insats mot Polen. Österrike har mer att ge och vi tror att de hittar nätet i den sista omgången!

fotboll, EM
|
units: 3/5 - spelstopp: 18:00
Nederländerna - Österrike
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.