under 2,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lille löser spelet i samtliga fyra inledande matcher

  • Två lag som stått för en godkänd öppning av serien – tufft möte för båda lagen

  • Lille är inte direkt kända för en offensiva spelstil – man hade ett lågt målsnitt förra säsongen och har spelat målsnålt ända sedan seriestarten

  • Spelet satt senast lagen möttes

  • Lille har endast släppt in två mål hittills, Nantes står inför en tuff uppgift i att hitta nätet

Godkänd inledning

Efter fyra spelare omgångar hittar vi Lille på en femteplats i Ligue 1 med sina åtta poäng. En stabil inledning med två vinster och två kryss gör att man hittills är ett av tre lag som inte ännu förlorat en match i seriespelet. Om det inte vore för en sen kvittering av Marseille i senaste matchen hade man legat på poängmässigt delad förstaplats tillsammans med St Etienne och Rennes, nya tag här mot Nantes alltså. Lille har levererat de senaste säsongerna och man har ett väldigt intressant lag. Ska bli intressant att se vad man kan landa på för placering i slutet av säsongen.

Lille höll ett lågt målsnitt förra säsongen och man har inlett denna på samma vis. Man löser underspelet i alla sina fyra ligamatcher man spelat, där man faktiskt bara varit involverade i sex mål under dessa fyra tillställningar. En väldigt stabil defensiv och en offensiv som inte gör några under framåt, men som inte heller alltid ens behöver producera mer än en balja. Fyra mål framåt på fyra matcher är inte dåligt, men heller inte särskilt bra.

Underspelet!

Nantes har öppnat den nya säsongen fullt godkänt med en vinst, en förlust och två kryss. Visst, man har haft ett rätt så överkomligt spelschema och den enda tuffa matchen förlorade man, men fem poäng på fyra matcher borde man ändå vara nöjda med. Nu senast krigade man sig till en pinne efter 2-0 underläge mot St Etienne, så man kommer inte med någon horribel form här alltså. Tuff match väntar dock, inte minst med tanke på att Nantes faktiskt endast har vunnit en match mot Lille över de 22 senaste försöken (!), otroliga siffror.

Här tror jag på en målsnål match mellan två lag som kommer med helt okej form. Lille spelar kontrollerat och släpper till väldigt lite, så hade inte förvånat om man håller nollan här. Nantes har gått över 2,5-linan rätt ofta under inledningen av säsongen men nu möter man motstånd som inte öser på framåt på samma sätt, ett motstånd som dessutom troligtvis kommer äga bollen mycket. Tycker definitivt underspelet är värt två units!

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.