Jag väljer att spela på Man United över 1,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester United har tre raka segrar i ligan.

  • Ronaldo har mäktat med tre mål framåt på två ligamatcher.

  • Aston Villa har två raka ligaförluster på bortaplan.

  • Aston Villa har släppt in hela sex mål i deras två ligamatcher på resande fot. Tre insläppta mot Chelsea och lika många mot nykomlingen Watford.

  • United har löst målspelet i deras två senaste ligamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Man United över 1,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

United lyfter med Ronaldo i spetsen

Manchester United är solklara favoriter inför deras möte på Old Trafford under lördagen. De ställs mot ett bortasvagt Aston Villa som blandat och gett i säsongens inledning. Hemmalaget Manchester United har en helt klart sämre vecka bakom sig där de åkte ur EFL Cup och förlorade första gruppspelsmatchen mot Young Boys i Champions League. Men bortsett från det har Red Devils gått riktigt starkt i ligaspelet och hemvändaren Cristiano Ronaldo har spelat en stor roll i detta.

Portugisen har lyft Man United till nya höjder med sin vinnarmentalitet. Med Ronaldo i spetsen kan de rödklädda absolut vara med och tävla om ligatiteln i årets säsong. Ronaldo har gjort succé direkt och mäktat med tre mål på två ligamatcher. I Premier League har Manchester United tre raka segrar i bagaget och vi tror att de blir fortsatt svårstoppade under lördagen. Förutom långtidsskadade Marcus Rashford sägs det att resten av truppen är friska och redo för spel.

Lagbygget behöver tid

Förväntningarna var ganska höga på Dean Smiths gäng med tanke på fjolårssäsongen och deras aktivitet i sommarens transferfönster. Jack Grealish flytt till Manchester City gav klubben rejält klirr i kassan, vilket de valde att återinvestera i spelartruppen. Flera spännande nyförvärv skrev på och förväntningarna på ännu en stark säsong byggdes upp. Nu är det alldeles för tidigt för att avgöra hur det här säsongen kommer att gå, men det är tydligt att Villas lagbygge behöver mer tid.

Det har blandat och gett i säsongens ligaspel. På bortaplan har Aston Villa presterat klart sämre och där har de förlorat två raka ligamatcher. I deras två bortamatcher har de släppt in hela sex mål, tre insläppta mot Chelsea och lika många mot nykomlingen Watford. Nyförvärvet Leon Bailey hoppade in i senaste ligamatchen mot Everton och spelade en avgörande roll i segern, men tråkigt nog fick spelaren lämna kort efter ett mål och en assist på grund av en ny skada. Den snabbe yttern förväntas missa matchen mot United och det är tråkiga besked för gästerna. Mings och gänget kommer få det hett om öronen när de ställs mot Uniteds farliga offensiv under lördagen!

fotboll, Premier League
|
units: 3/5 - spelstopp: 13:30
Manchester United - Aston Villa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.