Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid är laget med absolut bäst form i La Liga.

  • Detta mötet har slutat med att båda lagen gör mål i sju raka matcher.

  • Villareal fick igång målskyttet i föregående omgång där det stod för fyra mål framåt.

  • Det är två på förhand väntade topplag av La Liga, målchanser lär inte saknas.

  • Real Madrid stod för sex mål framåt i deras senaste match.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Benzema show

Inför säsongen trodde många att Real Madrid skulle ha en sämre säsong. Carlo Ancelotti sågs som en trött rekrytering på tränarbänken och inga större nyförvärv togs in. Raka motsatsen har visats upp på planen där Real Madrid har varit strålande slag. Det har även spelat en underhållande fotboll som inneburit mål åt båda hållen. Real Madrid leder La Liga tabellen med sexton inspelade poäng. Senast körde Real fullkomligt över Mallorca och vann med hela 6-1. Benzema har varit lagets katalysator och är kanske spelaren som för tillfället är bäst i världen. Han har på det inledande sex matcherna stått för åtta mål och sju assist. Det siffrorna på inledningen av säsongen är bättre än vad både Ronaldo och Messi lyckats med i La Liga.

Villareal har smugit igång säsongen efter förra årets succé med Europa League titeln. Det kryssade i alla sina fyra första matcher där det enbart stod för två mål framåt. Målskyttet tycks dock ha kommit igång efter förra omgången. Där Villareal hemmaslog Elche med 4-1 efter en imponerande prestation. Villareal har fått behålla sitt lag från succén förra säsongen och dessutom adderat ett par spelare. Laget kommer klättra från sin just nu blygsamma tolfte placering i tabellen.

Toppmöte

Trots tabellplaceringen för Villareal är detta ett toppmöte att se fram emot i La Liga. Villareal Har kvalitet och ambitioner att var med och utmana om en toppfyra placering. Real Madrid som inlett säsongen på ett strålande sätt går in i matchen som favoriter, på Santiago Bernabéu ska man alltid ses som det dock är Villareal alltid ett tufft motstånd. Det visade de inte minst när det besökte Atletico Madrid på bortaplan. Villareal förtjänade absolut att vinna den matchen men med ett självmål på tilläggstid innebar det ett kryss.

Jag anser att spelbolagen har Real Madrid som något för stora favoriter i denna match, jag väljer därför inte att spela på hemmasegern här. Jag väljer att istället syna att båda lagen hittar nätet i denna match. Båda lagen stod för ett målfyrverkeri framåt senast och släppte dessutom in mål bakåt. Blgm spelet har suttit i fem av Real Madrid inledande sex matcher. I inbördes möte mellan lagen har även detta spelet suttit i sju raka matcher. Givet dessa förutsättningar känns det sjävklart att testa spelet att båda lagen gör mål.

fotboll, La Liga
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Real Madrid - Villareal
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.