Hammarby har tappat mark i striden om guldet. Man är nu hela sex poäng bakom ettan Djurgården och det krävs en bra avslutning för att hänga i. Hammarby har haft det tufft för Sirius tidigare och vill ändra på det här. Bajens form talar gott inför mötet!

Match: Sirius – Hammarby (Allsvenskan) | Speltips: Hammarby -1 asian | Odds: @1.99 | Units: 1/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.99 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Fin trend

Vi beger oss till Uppsala och Studenternas IP, där hemmalaget Sirius gästas av formstarka Hammarby. Sirius har ställt till det för Hammarby flera gånger innan när man mötts på Studenternas och vill självklart göra det igen. Nu är det ett skarpt läge för motståndet Hammarby och vi behöver inte tveka på att Sirius vill förstöra gulddrömmarna. Hammarby har gjort en fantastiskt fin säsong och ligger i skrivande stund på en fjärde plats. Sirius däremot, som slåss för överlevnad har också en viktig avslutning på säsongen. Det börjar närma sig ett avgörande och både toppen och botten är mycket öppna. Allt kan hända, men här tror jag att Hammarby bryter den negativa trenden mot Sirius.

Sirius kommer hem till Uppsala och Studenternas efter 2-1 förlust mot IFK Göteborg i helgen. En tuff bortamatch som man inte hade alldeles för mycket att hämta ifrån. IFK Göteborg var numret för stort för dagen och vann hyfsat bekvämt, trots endast 2-1. Sirius gjorde en betydligt bättre andra halvlek mot IFK och tar med sig den in i mötet mot Hammarby under onsdagen. Sirius har lyckats gå utan förlust i de fem senaste hemmamatcherna mot Hammarby, vilket är ett starkt facit. När lagen möttes på Tele2 tidigare under den här säsongen så slutade det dock med Hammarby-vinst.

Avgörande

Här kan Hammarbys säsong få ett negativt slut eller en positiv fortsättning. Hammarby är sex poäng bakom guldplatsen i skrivande stund. En trea här hade varit oerhört viktig, då man fortsatt hänger på toppen. En mycket stark och fin säsong av Hammarby, som trots detta är några poäng bakom. Man tog en viktig trea i helgen när man vann mot AIK i stockholmsderbyt med 2-1. Fantastisk inramning, där hemmalaget drog det längsta strået. Nu åker man mot Uppsala där en tuff bortamatch, sett till historian, väntar. Sirius har varit ett mardröms motstånd på bortaplan genom åren.

Hammarby har en strålande form och har två matcher i rak, där man imponerat stort. Hammarby körde över IFK Göteborg i förra veckan och vann med hela 6-2. För att sedan vända hem i helgen och slå rivalen AIK med 2-1 i ett hett derby. Hammarby är väldigt heta just nu och rider vidare på vågen. Sirius blir nästa lag att besegra för att ha fortsatt guldvittring. Allsvenskan börjar dra ihop sig och en trea här är livsviktig, innan man skall möta lag som Djurgården, Malmö och Häcken under de avslutande omgångarna.

Speltips: Hammarby -1 asian handicap

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt när lagen möttes tidigare under säsongen.

  • Hammarby är i mycket god form och har två raka, mycket starka, segrar i bagaget!

  • Livsviktiga poäng för Hammarby står på spel.

  • Sirius har varit ett lag som Hammarby haft svårt mot på Studenternas, men här skall det brytas!

  • Sirius slåss för överlevnad, men jag tror att Hammarbys form blir tuff att nå.

Högst odds hittade jag 24/9 kl 10:00 hos Bethard som ger 1.99. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.99 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.