Match: Lokeren-Postende (Belgien Pro League) | Speltips: X2 | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:30 | Spelbolag: CherryCasino

Lokeren och Oostende drabbar samman under tisdagskvällen, den enda matchen som spelas i Belgien. Jag satt och funderade på överspelet som jag ofta gör när det vankas belgisk fotboll, men det känns inte helt rätt. De två senaste mötena lagen emellan har slutat målsnålt och hemmalaget har varit målsnåla rent generellt den här säsongen. Jag plockar istället dubbelchansen som känns mycket mer bekväm.

Oostende har inlett säsongen starkare med fem segrar, tre kryss och tre förluster. En sjundeplats ligger man på i tabellen, mycket tack vare lagets offensiv som verkligen levererat hittills under säsongen, sjutton mål framåt om man jämför med hemmalagets åtta. Lokeren ligger längre ner i tabellen, på en tolfteplats, och man har förlorat de två senaste ligamatcherna utan att göra ett enda mål framåt. Mot ett formstarkare Oostende blir det ingen walk-in-the-park och detta kan sluta lite hur som helst.

Jag plockar X2-dubbelchansen som ser stabil ut, ett formstarkare bortalag som vunnit de två senaste matcherna och som siktar på de högre tabellplaceringarna. Lycka till vid rygg!