Match: Rennes-Toulouse | (Ligue 1) | Speltips: BLGM | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

8/12 senaste spelen har suttit, skönt att det åtminstone går lite bättre nu. I övrigt har november varit katastrof, ber om ursäkt till er som ryggat. Dessvärre måste månader som denna komma någon gång..

Kvällens hemmalag Rennes har gjort det bättre än förväntat under årets säsong och ligger för närvarande på en sjätteplats, endast ett poäng ifrån fjärdeplatsen. Men samtidigt får vi inte glömma att man inte mött varken Monaco, Lyon m.fl ännu som är lag i toppen av tabellen. Annars finns det inte mycket att anmärka på, man känns som ett typisk mittenlag som fått en bra start på säsongen. Men inte mycket mer än så.

Toulouse inledde väldigt starkt genom att ta poäng i de flesta av matcherna, därefter har det gått lite mer trögt. Man har inte förlorat jättemycket men inte heller så många segrar, endast en seger på de fem senaste matcherna. Däremot har man hittills chockat både PSG och Monaco som man slagit med 2-0 respektive 3-1, vilket grymt starkt gjort.

Jag utgår nästan inte alls från någon statistik här utan det är mest känslan som säger att vi får se en BLGM match. Det är två likvärdiga lag som båda gjort det bra under säsongen och som sällan har problem med målskyttet. Rent historiskt sett så brukar ofta mötena mellan lagen sluta med BLGM. Jag testar “Båda lagen gör mål” till det fina oddset 2,00x pengarna hos 10Bet.