Match: GAIS – Varberg (Superettan) | Speltips: Sverige | Odds: 1,64 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Idag har jag hittat värde i Superettan när GAIS-Varberg drabbar samman. X2 låter för mig som ett riktigt bra spel och därför väljer att testa det.

GAIS som gör sin femte (?) säsong i Superettan efter otaliga försök att ta sig upp till Allsvenskan igen. Efter 15 matcher ligger man på en tolvteplats så det ser inte ut att bli någon uppflyttning iår heller. Man kommer senast från en förlust mot Ljungskile som ligger och trampar i bottenskiktet precis under GAIS.

Grejen är att GAIS skulle ha kunnat vara mycket högre upp i tabellen ifall man inte spelat så otroligt många oavgjorda matcher. På de 15 matcher man spelat iår har hela 8 av dessa slutat oavgjort vilket såklart inte håller om man vill vara med i toppen.

Varberg tycker jag ser desto bättre ut och har faktiskt chans på en kvalplats uppåt. Det skiljer ynka 4 poäng från sin sjätteplats och kvalplatsen som innebär en tredjeplats. Formen ser dessutom fantastiskt fin ut och man har just nu 8 raka matcher utan förlust. Att ta poäng mot tvivelaktiga GAIS bör man klara av alla dagar i veckan!

Jag lägger spelet hos Bethard