Match: Elfsborg-AIK (Allsvenskan) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: CherryCasino

Efter 3-0-krossen i derbyt mot Djurgården senast beger sig AIK nu mot Borås, där man ställs mot Elfsborg i en tillställning som genom åren bjudit på en hel del mål.

AIK tog en stark 3-0-seger i derbyt mot Djurgården senast, och efter matchen låg all fokus på den nyblivne 17-åringen Alexander Isak som blev tvåmålskytt. Helt otroligt, snacka om att AIK sitter på en guldklimp. Segern var faktiskt AIK:s tredje raka seger och den sjätte totalt på de sju senaste matcherna, så att formen är god man nog lugnt konstatera. Desto värre för Elfsborg, som efter en ganska bra match mot Malmö fick se sig besegrade efter att Malmö gjort 1-0 med minuter kvar att spela, en kalldusch för laget från Borås. Faktum är att Elfsborg varit väldigt ojämna under säsongen, på de sju senaste har man totalt tre vinster, två oavgjorda och två förluster och det säger en hel del om hur oförutsägbara man är.

Mot AIK har man genom åren bjudit på väldigt underhållande matcher, följande resultat är från de fem senaste mötena lagen emellan:

1-2
2-4
3-2
1-1
1-2

I princip målgaranti när dessa lag drabbar samman. Tror vi kan förvänta oss ytterligare en underhållande och målrik match mellan lagen, över 2,5 mål ligger på fina 1,72 och sett till historian är det ett mycket fint spel. Över 2,5 spelas alltså till 1,72, lycka till vid rygg!