Match: Inter-Bologna (Serie A) | Speltips: Icardi målskytt | Odds: 1,82 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: CherryCasino

Inter tar emot Bologna hemma på Guiseppe Meazza, och man gör det som stora favoriter. Och det med all rätt, man är riktigt starka just nu och tränare de Boer verkar ha fått igång laget ordentligt. Framför allt Icardi då, som enligt statistik är världens hetaste anfallare just nu, med sina sex mål och en assist under säsongsinledningen. Att Icardi gör mål i matchen blir mitt huvudspel.

Vändningen för Inter kom mot Pescara, efter att Icardi på egen hand vänt underläge till seger med minuten kvar att spela. Mot Juventus hamnade man i underläge på nytt, men man stod för en otroligt stark vändning efter att just Icardi kvitterat till 1-1 bara minuten efter Juventus ledningsmål. Argentinaren stod sedan för en stark individuell prestation när han serverade Perisic som kunde nicka in 2-1 till Inter. Tre otroligt starka poäng, som följdes upp med tre nya poäng senast i den svåra bortamatchen mot Empoli. Två snabba mål, i den 10:e och 17:e minuten, bäddade för en komfortabel 2-0-seger. Mannen bakom båda målen? Glödhete Icardi.

Icardi har varit Inters klart bästa spelare den här säsongen. Argentinaren har verkligen tagit ett stort steg i sin utveckling under de Boer, med sina sex mål och en assist på de inledande fem inledande matcherna är han hetast i världen just nu rent statistiskt, före anfallare som Messi, Suarez och Lewandowski. Inters nyförvärv Candreva, Banega och Joao Mario har samtliga visat sig vara fundamentala för Icardis målskytte, samtliga spelare har matat honom bollar av högsta kvalité och det tackar argentinaren för, som är ruskigt effektiv och inte alls behöver flera lägen för att göra mål.

Icardi har stått för sex av Inters sju mål den här säsongen och en ny skytteligatitel är i sikte. Allt i offensiven kretsar kring honom. Hemma mot Bologna tror jag stenhårt att han sätter minst 1-2 kassar, för just nu är han löjligt formstark. Icardi målskytt till 1,82 spelas alla dagar i veckan, lycka till vid rygg!