Match: Köln-Leipzig (Bundesliga) | Speltips: BLGM | Odds: 1,70 | Spelstopp: 17:30 | Spelbolag: CherryCasino

Köln tar emot nykomlingen Leipzig som verkligen imponerat i säsongsinledningen. Bortalaget, med Emil Forsberg i laget, har två vinster och två oavgjorda på de fyra inledande matcherna, man har alltså ännu inte förlorat den här säsongen. Senast blev det en poäng mot Mönchengladbach, efter att ha tappat en 1-0-ledning med fem minuter kvar att spela. Lite siffror, framåt har det blivit åtta mål, samtidigt som man endast släppt in tre mål. Det är verkligen imponerande siffror av en nykomling.

Även Köln har inlett säsongen på ett strålande sätt, och likt Leipzig är man obesegrade efter tre vinster och en oavgjord på de fyra inledande matcherna. På de sju senaste matcherna har det blivit sex segrar, vilket vittnar om hur formstarka man är för tillfället. Senast blev det tre härliga pinnar efter att man besegrat Schalke borta med 3-1. För Kölns del har man, precis som Leipzig, gjort åtta mål framåt men man har endast släppt in ett enda mål.

Här tror jag på en tuff kamp mellan två riktigt formstarka lag, två lag som kommer gå för segern och göra allt de kan för att förbli obesegrade. Båda lagen kommer dessutom från matcher där BLGM-spelet suttit. Ett 1-1-resultat känns inte allt för långt borta och jag spela BLGM till 1,70, tror mycket väl båda lagen kan trycka in varsin boll. Lycka till vid rygg!