Match: Sion-Young Boys (Schweiz Super League) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: CherryCasino

Vänder blickarna mot Schweiz där Sion tar emot Young Boys på hemmaplan. Två lag som alltid bjuder på målrika och underhållande matcher, här blir det väl inget undantag? Låt mig visa resultaten i de fem senaste drabbningarna lagen emellan:

2-1
2-3
1-1
1-3
6-2

Vi har alltså bjudits på 22 mål på de fem senaste mötena, det är sjuka siffror. Låt oss kolla hur de båda lagen inlett den här säsongen. Vi börjar med Sion, som på de åtta inledande ligamatcherna gått över 2,5 hela sju (!) gånger, vilket är 87% av samtliga matcher. Senast spelade man 2-2 borta mot Luzern exempelvis. För bortalagets del har man gått över 2,5 sex gånger på de åtta inledande matcherna, vilket är 75% av matcherna. Det är en helt sjuk statistik och en tydlig indikation på hur målglatt det är i den schweiziska högstadivisionen, något jag påpekat flera gånger tidigare.

Vi får alltså 1,60 på över 2,5 mellan två lag som klarat den linan i 87% respektive 75% av samtliga åtta ligamatcher hittills. Jag synar utan att tveka, lycka till vid rygg!