Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Watford kommer till matchen med tre raka segrar i bagaget.

  • Millwall har löst överspelet i nio av deras tio senaste matcher.

  • Watford har löst målspelet i fem av deras sju senaste ligamatcher.

  • Watford-tränaren Xisco har vunnit fyra av hans sex matcher i den nya klubben.

  • Spelet har suttit i fyra av deras fem senaste inbördes möten.

Utvecklingen har gått i motsatt riktning

Championship står på agendan när Millwall tar sig an den välkända konkurrenten Watford under tisdagskvällen. Det är en ligadrabbning som väntar på Millwalls hemmaarena The Den. Championship är en liga med många lag vilket även innebär ett tufft matchande, det gäller därmed att ha en bred trupp för att klara av den höga intensiteten.

Milwall har väl inte riktigt matchat deras förväntningar under den här säsongen hittills. Förra säsongen slutade laget på en åttondeplacering med endast två poäng upp till en plats i Premier League-kvalet. Det kändes som klubben hade något bra på gång och drömmen om högstaligan blev allt verkligare. Men klubben har sedan dess gått i motsatt riktning och prestationerna har droppat. I nuläget hittas Millwall på en 16:e plats i tabellen efter 24 spelade ligamatcher. Med en alldeles för ojämn nivå har hemmalaget bjudit på en del mål under den närmaste tiden. Vårt överspel har suttit i nio av deras tio senaste matcher!

Otåligt Watford jagar uppflyttning

Gästande Watford hittas betydligt högre upp i tabellen än hemmalaget Millwall. I skrivande stund hittar vi The Hawtorns på en stark tredjeplats i tabellen efter 25 spelade ligamatcher. Watford åkte ur Premier League förra säsongen, men klubben har repat sig snabbt och chanserna för en tillbakastuds känns väldigt stora.

Watford har skapat mycket rubriker och åsikter kring tränarjobbet i klubben. Ledningen har jagat resultat och därmed inte gett tränarna den tiden som behövs för att bygga sitt lag. Ifall prestationerna varit dåliga har ledningen inte tvekat på att ersätta med en ny tränare. Den nuvarande tränaren anlitades så sent som i december 2020 och lett laget i sex matcher hittills. Spanjoren Xisco har fått sig en bra start och vunnit fyra av hans sex matcher vid sidlinjen. Watford kommer till tisdagen med tre raka segrar i bagaget och samtidigt löst överspelet i fem av deras sju senaste ligamatcher.

Speltips.se ger tipset:

Över 1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/1 kl 12.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.