Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leeds vann med hela 5-2 när dessa två lagen möttes i december 2020.

  • Newcastle har förlorat deras fem(!) senaste matcher.

  • Newcastle har inte gjort mål på fyra raka matcher.

  • Leeds har visat upp en väldigt hög högsta nivå under den här ligasäsongen.

  • Newcastles anfallstjärna Callum Wilson har gått mållös i sex matcher.

Horribel form

Newcastle United tar sig an nykomlingen Leeds i den 20:e omgången av säsongens Premier League. Ligaspelet inleddes med en relativt bra nivå ifrån Steve Bruces mannar, men med tidens gång har de negativa resultaten tagit över totalt. Newcastle är inne i en riktigt svag period just nu och hittas därmed i botten av tabellen.

Hemmalaget står på fem raka förluster just nu. Lagets anfallsspel har varit obefintligt under den närmaste tiden – noll mål på fyra matcher talar för sig själv. Nyförvärvet Callum Wilson har varit den enda offensiva spelaren som uppfyllt de ställda förväntningarna den här säsongen. Engelsmannen har varit hemmalagets ljuspunkt och mäktat med åtta mål hittills. Men nu har Wilson gått mållös i sex raka matcher, det blir därmed tydligt att Newcastle har för få hot i offensiven just nu. Med deras horribla form väljer vi att klicka i Leeds vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort!

Tagit Premier League med storm

Nykomlingen Leeds United har tagit Premier League med storm den här säsongen. Bielsa och hans mannar har bjudit på en fartfylld och offensiv fotboll som PL-fansen har förälskat sig i. Leeds är klart ett av ligans sevärdaste lag just nu, trots att resultaten varit blandade. Charmen med Leeds är att laget spelar sin typ av fotboll mot samtliga motståndare i ligaspelet.

Leeds fräckhet har gett laget flera storsegrar, men även flera tunga förluster. Nykomlingen är oerhört oberäknelig, vilket bäddar för att vi säkrar upp med insatsen tillbaka vid oavgjort under tisdagen. Gästerna besitter en väldigt underskattad trupp där vi hittar massvis med spännande spelarmaterial. Leeds har spelat ihop fyra poäng mer än Newcastle, men en match mindre spelad dessutom. Mittfältsgeneralen Kalvin Philips är tillbaka ifrån sin avstängning, en spelare som gör stor nytta i bortalaget. Leeds har en betydligt högre högsta nivå än hemmalaget Newcastle, något som syntes i deras senaste inbördes möte. Leeds vann med hela 5-2 när dessa två lagen drabbades samman i december 2020.

Speltips.se ger tipset:

Leeds (ML) hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/1 kl 13.59

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.