Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste mötet slutade med målsnåla 1-0, men har annars varit hyfsat målglada möten.

  • Southampton vann senast och kommer inte ge bort poängen gratis den här gången heller.

  • Southampton har hållit ner siffrorna i sina senaste matcher, men jag har en bra känsla av att det kan bli målrikt här.

  • Southampton har all kvalitet som krävs för att slå Arsenal.

  • Arsenal jagar fortfarande viktiga poäng i kampen om toppskicket. Söker även revansch efter senast.

2-0 på en vecka?

Southampton får besök av Arsenal, ett precis slaget Arsenal, på hemmaplan under tisdagen. Det här mötet kommer bli mer än det vi såg senast och jag räknar med en grov revanschlust hos gästerna. Det är bara två dagar emellan matcherna och det är ett Arsenal som måste ta poäng här om man skall bli något att ha i ligaspelet över andra halvan av säsongen. Southampton är ett fruktansvärt svårslaget hemmalag den senaste tiden och det skall mycket till om Arsenal skall åka och köra över laget i den här matchen.

Jag har en mycket stark känsla av 2-1/1-2 här och det är en av anledningarna till att jag tycker överspelet är bra i den här matchen. Det är inte mycket som talar för att hemmalagets matcher skall gå över linan, men när Arsenal kommer på besök med revanschlust så har jag en bra känsla av att det kan bli en betydligt mer öppen match än senast, iallafall målmässigt.

Tuff bortamatch

Arsenal blandar och ger den här säsongen och om Frank Lampard blev sparkad av Chelsea under dagen, så lär Arsenals Mikel Arteta även han sitta lite osäkert med tanke på resultaten. Det kan också vara så att Arsenal tänker mer långsiktigt med Arteta och tror att han kan ta den här klubben till toppen likt en viss Wenger gjorde. Det återstår att se med tiden och det är inte det som speltipset handlar om den här gången. Arsenal kommer tillbaka till Saints med en förlust mot motståndaren i ryggen, vad kan inte vara bättre då än att ta revansch?

Det lär vara ett ruskigt motiverat och segersuget Arsenal som ställs upp på banan mot Southampton. Men räkna inte med succé för det, hemmalaget håller en fin klass för tillfället och Arsenal blandar ordentligt. Det här blir inget målsnålt och tråkigt möte som många tror, i och med senast, utan jag tror på tre mål i matchen åtminstone!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.