Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Canucks har potential att vara ett mycket bättre lag än man visat såhär långt.

  • Canucks har fördelen att spela på hemmais.

  • Ottawa har inte vunnit sedan premiäromgången.

  • Senators har fyra raka utan seger.

Inget glatt att rapportera för något av lagen

Braden Holtby stod för 28 räddningar för Canucks när laget förlorade med 5-2 mot Montreal Canadiens. Laget är nu 2-5-0 och man har förlorat fem av sina sex senaste. Elias Pettersson och Nils Höglander bjöd på målen för Canucks, båda kom tidigt i den tredje perioden och målen innebar också ett 2-2 läge. Men en trend som hållit i sig för dem är att man inte kan kapitulera på sitt momentum utan lät Montreal dra iväg och göra tre snabba för att ta segern.

För Senators del så var det inte heller så rofyllt, laget avslutade sin tre matcher långa serie mot Winnipeg Jets med att förlora samtliga tre matcher. I den sista matchen så förlorade man med 6-3 borta i Bell MTS Place under natten till söndag. Målen gjordes av Evgenii Dadonov, Brady Tkachuk och Nick Paul. Målvakten Marcus Högberg stod för 32 räddningar i hans första start för säsongen.

Måste vinna

Nu är detta väldigt tidigt på säsongen men en sak är säker och det är att inget av dessa lagen vill fortsätta att hamna i förlustprotokollet. Således är detta något utav en måstematch för båda lagen. Vancouver Canucks har inte startat på det sätt som man trodde att dem skulle göra. Svensken Elias Pettersson hade man stora förväntningar på men han gjorde sitt första mål för säsongen senast i förlusten mot Montreal. Han har själv gått ut och sagt i intervjuer att det inte håller och att dem kommer göra allt för att vända på skutan.

För Ottawas del så har man inte heller börjat bra, tre raka förluster mot Winnipeg är inget man är speciellt nöjd med, lägg därtill att man förlorade matchen innan dess mot Toronto. Laget har inte vunnit sedan premiären för snart två veckor sedan och frustrationen börjar märkas. Det här kommer bli en match som avgörs på vem som vill det mest. Jag tror Canucks har verktygen för att bryta ned ett svagt Senators och hitta den vinnande formen igen.

Speltips.se ger tipset:

Vancouver Canucks att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/1 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.