Brighton vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 11.41

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brighton har spelat betydligt bättre än vad tabellen visar.

  • West Bromwich är fortfarande vinstlösa efter fem spelade omgångar.

  • Nykomlingen West Brom har fått sig en tuff start i den nya ligan. Vi anser att deras spelartrupp inte håller måttet för Premier League.

  • Brighton-anfallaren Neal Maupay har mäktat med fyra mål på fem ligamatcher.

  • Brighton skapade otroligt mycket i senaste omgången mot Crystal Palace, men laget lyckades inte knipa trepoängaren.

Potters mannar studsar tillbaka

Det är minst sagt en speciell säsong i Premier League just nu. Redan efter fem spelade omgångar har vi fått bevittna flera makalösa skrällar och samtidigt bjudits på massvis med mål. Det bjöds på hela 44 mål i den andra ligaomgången, vilket är de högsta antalet mål i en omgång med tio matcher någonsin i Premier League. Bjudit på mål har även hemmalaget Brighton & Hove Albion gjort under de fem inledande ligamatcherna.

Sedan den förre detta Östersund-tränaren Graham Potter tog över klubben har det sett betydligt bättre ut för Brighton. Graham Potter har verkligen fått igenom sin taktik och det syns tydligt vilken fotboll Brighton vill spela. Hemmalaget är oerhört våghalsiga och vill gärna spela sig ur varje situation och hålla bollen på marken så mycket som möjligt. De spelar även med en fembackslinje där ytterbackarna Lamptey och March får ett stort ansvar att hänga med upp i offensiven. Undertecknad anser att Brighton har spelat bättre än vad tabellen visar just nu. Spelartruppen håller absolut en bra Premier League-nivå och borde spela till sig en plats i mittenskiktet den här säsongen. Vi tror att Graham Potters mannar studsar tillbaka under måndagen när de ställs mot nykomlingen West Bromwich.

Tuff start i den nya ligan

Det var endast Leeds United som tippades på en bra placering av de tre nykomlingarna. Leeds ansågs klara det förhöjda matchtempot, medan de andra två nykomlingarna Fulham och West Brom skulle få det betydligt tuffare. Den förutspådda bilden har blivit till verklighet redan efter fem spelade omgångar av den här säsongen. De två sistnämnda har haft det väldigt tufft i inledningen av den nya ligan och befinner sig alltså i den förödande bottenstriden.

West Bromwich hittas i skrivande stund på en 17:e plats i tabellen med två inspelade poäng. Det har alltså blivit tre oavgjorda och två förluster efter fem spelade matcher i den nya ligan. Klubben väntar fortfarande på en efterlängtade segern i Premier League, den måste komma snart annars kommer den här säsongen bli väldigt tufft. Men trots de negativa resultaten finns de några få ljusglimtar i bortalägret. West Brom stod för en stark första halvlek mot Chelsea där slutresultatet skrevs till 3-3. Kreatören Matheus Pereira och yttern Grady Diangana är nyckelspelarna som ska försöka hålla kvar West Brom i Premier League. Men undertecknad anser att bortalaget besitter en alldeles för svag spelartrupp för att kunna prestera i den engelska högstaligan.

Speltips.se ger tipset:

Brighton vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 11.41

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.