Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sheffield U kommer inte upp i nivå för tillfället, trots att man bröt sin förlust svit senast när krysset kom mot Brighton.

  • Sheffield U har en trupp som är nivåerna under motståndarnas.

  • Tuff och svårspelad bortamatch. Everton har dock revanschsug och kvalitet för att besegra hemmalaget här.

  • Everton vann det senaste mötet på Bramall Lane.

  • Sheffield U har ännu inte vunnit en match i ligan den här säsongen. Everton ligger på en stark fjärdeplats.

Första segern i sikte

Sheffield United får besök av Everton på Bramall Lane under annandagen. Här kommer det vara svårt att besegra hemmalaget utan att nå någon vidare hög prestation, men det är precis vad jag tror att dagens gäster kan nå. Sheffield ordnade sitt andra kryss den här säsongen senast, det betyder att laget nu har två poäng efter 14 (!) omgångar. Det ser onekligen tufft ut för laget, som under fjolåret imponerade kraftigt. Den här säsongen kan vara vägen ner i Championship igen, om det inte sker ett mirakel och laget börjar vinna lite matcher framöver. Klassen finns inte där och det syns tydligt att det är något som inte stämmer.

Under annandagen kommer formstarka och imponerande Everton på besök. Ett motstånd som man hade tufft emot senast de var på besök. Jag tror att Everton löser en trepoängare här, men fegar med insatsen tillbaka vid oavgjort. En förlust är i väldigt långt sikte och inte trovärdigt just nu.

Ordnar tre poäng

Everton har goda möjligheter att ta tillbaka vinnarspåret när man åker till Sheffield för att möta United på Bramall Lane. En tuff bortamatch i vanliga fall, men den här säsongen har visat sig från andra sidan av myntet för hemmalaget. Nu finns det goda möjligheter för Everton och resterande ligalag att ta en trepoängare här, då formen hos hemmalaget är bedrövligt och man saknar klass i lagdelarna. Inget självförtroende och inget positivt mer än att man löste ett kryss senast. Everton kommer med en slagkraftig trupp som kan göra skillnad i en match där man får jobba hårt.

Fantasi, den individuella klassen hos vissa spelare och bredden överlag kommer bli avgörande här. Jag skulle bli väldigt förvånad om Everton tappar alla tre poängen här. Vinst är i sikte och långt ifrån omöjligt, fegar dock eftersom hemmalaget kan vara svårspelade vid en bra dag.

Speltips.se ger tipset:

Everton (insatsen tillbaka vid oavgjort) hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.