Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich har löst spelet i 17 av deras 20 ligamatcher.

  • Norwich har fem raka segrar i bagaget.

  • Watford har gått vinstlösa i deras två senaste omgångar.

  • Watford kommer till matchen med en ny tränare vid rodret. Det återstår att se hur snabbt Xisco kan få laget att prestera under hans vingar.

  • Norwich-duon Pukki och Buendia är två spelare som håller Premier League-klass redan nu. De har mäktat med 16 mål och 7 assist den här ligasäsongen.

Ny tränare vid rodret

Lördagen är kommen och vi bjuds på ett spännande utbud. Undertecknad riktar blickarna mot den engelska andraligan när topplagen Watford och Norwich City drabbas samman. Det är den 21:e omgången som spelas på Vicarage Road under lördagskvällen. Hemmalaget Watford trillade ur Premier League förra säsongen, men klubben har ambitionen att studsa direkt upp i det engelska finrummet.

Trots de höga ambitionerna var det många som höjde på ögonbrynen när tränaren Ivic fick sparken efter knappt en halv säsong – Ivic har trots allt lett laget till en stabil femteplats i tabellen. Men klubben tog beslutet att de ville ändra om på tränarsidan och nu står det klart att spanjoren Xisco tar över rodret. Den nya tränaren ställs inför en tugg uppgift direkt, nämligen att ta sig an serieledarna Norwich. Hemmalaget besitter en fin trupp men vi tror att det behövs tid för att spelarna ska hitta en förståelse om hur den nya tränaren vill spela. Norwich känns stekheta just nu och Watford kommer till matchen med två raka matcher utan vinst.

Norwich går som tåget

Gästande Norwich City går som tåget just nu. Daniel Farke och hans mannar åkte ur Premier League med dunder och brak förra säsongen, men klubben reste sig snabbt och nu ser återkomsten till Premier League fullt möjlig ut. Norwich har fått behålla stora delar av sin trupp ifrån PL-sejouren, därmed vet spelarna vad som krävs i högstaligan och vi tror att den mardrömslika nedflyttningen har starkt laget mentalt. Norwich leder hela Championship med hela fem poäng ner till tvåan Bournemouth.

Finländaren Teemu Pukki tog Premier League med storm när han öste in mål i upptakten av ligaspelet. Men anfallarens elva mål räckte inte för att hålla kvar Norwich i Premier League. Målformen har fortsatt i Championship och 30-åringen kan mycket väl skjuta upp klubben i PL igen. Han har mäktat med tio mål på 18 ligamatcher och bildar en sylvass duo tillsammans med kreatören Emiliano Buendía. Norwich har endast förlorat tre av deras 20 ligamatcher den här säsongen. Gästerna har fem raka segrar i bagaget, vi anser att bortalaget har bäst förutsättningar inför lördagens batalj.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos Betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/12 kl 12.31

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.