Speltips:

Jag väljer att spela på att Ranger gör över 0.5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 21.48

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers stod för en makalös vändning i första mötet där de vände 0-2 till 3-2.

  • Rangers har gjort mål i 15 av deras 16 senaste matcher.

  • Det är Braga som måste satsa framåt för att ha en chans på avancemang, vi tror att det kommer finnas yta att ställa om på för gästande Rangers.

  • Rangers besitter en stark trio längst fram i form av Hagi, Morelos och Kent.

  • Rangers har stänkt dit hela 63 mål på deras 27 ligamatcher.

Magisk vändning

Europa League-slutspelet tjuvstartar med en spännande returmatch under onsdagskvällen. Det är portugisiska Sporting Braga som tar emot Steven Gerrards Rangers hemma på Estadio Municipal de Braga. Det ska alltså avgöras vem av dessa som går vidare till åttondelsfinalen av den välkända turneringen Europa League.

Sporting Braga såg länge ut att få en kanonstart på EL-slutspelet, portugiserna tog ledningen tidigt och utökade sedan till 0-2 i den 59:e matchminuten. Men vi fick sedan bevittna en magisk vändning av den skotska klubben, Ianis Hagi reducerade till 1-2 och kort därefter tråcklade sig Joe Aribo genom Bragas försvarsmur och petade in kvitteringen. Men det var inte slut än, den inlånade yttern Hagi som är son till en tidigare fotbollslegend, fullbordade vändningen med sitt tursamma frisparksmål i slutskedet av matchen.

Farlig offensiv

Det var alltså inte konstigt att legendaren Steven Gerrard var lyrisk på sidlinjen. Den tidigare Liverpool-mittfältaren stod för ett rejält segerfirande när Hagi satte det oerhört viktiga 3-2 målet. Den magiska vändningen betyder att Rangers har en liten fördel inför onsdagens returmöte. Ifall resultatet står sig går Rangers vidare till åttondelsfinalerna, men det krävs endast ett mål mot noll för att hemmalaget Braga ska vara de som avancerar vidare.

På förhand ser detta ut att bli en riktig nagelbitare, dessa två lagen har båda bevisat att de besitter kvalitet i offensiven. Rangers ställde upp med en farlig fronttrio senast i form av Hagi, Morelos och Kent. Två yttrar med bländande teknik som gillar att ta sig an sin försvarare, sedan har anfallaren Alfredo Morelos visat upp en fin målform i Europa League. Han har mäktat med sex mål på deras sju matcher i turneringen och var en stor faktor till lagets slutspelsplats.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 21.48

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.