Under morgondagen bjuds vi på ännu en ny omgång av Premier League. Vi riktar blickarna mot St James Park där Newcastle tar emot formstarka Burnley. Undertecknad klickar i ett spel som vi använt en gång tidigare, nämligen en specialare på bortalagets Ashley Barnes!

Match: Newcastle-Burnley(Premier League) | Speltips: Ashley Barnes över 0.5 skott på mål | Odds: @1.72 | Units: 3/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 21:00

Två formstarka lag

Under tisdagen bjuds vi på en ny omgång av Premier League. Det är nu elva omgångar kvar och massvis med poäng kvar att inkassera. Det är två lag med formen toppad som möts under tisdagskvällen. Jag pratar nämligen om Newcastle mot Burnley, de båda lagen är just nu inne i sin bästa period under den här säsongen, deras stigande formkurvor har gett lagen ett litet avstånd från den riktiga bottenstriden. Burnley hittas på en fjortonde plats med 30 poäng, Newcastle ligger hack i häl med deras 28 poäng.

Bortalaget Burnley har steppat upp rejält under 2019 och Sean Dyche verkar ha hittat tillbaka till fjolårets braksäsong. Laget kommer senast ifrån en grym 2-1 vinst mot topplaget Tottenham. The Clarets är fortsatt obesegrade under det nya året och hoppas förlänga sviten under morgondagen när Burnley besöker St James Park. Hemmalaget Newcastle har även dem toppat formen i ligan, deras 2-1 vinst mot giganten Manchester city sticker ut mest. De båda lagen spelade i lördags och har därmed en kort vila inför tisdagens batalj. Hos Newcastle är Shelvey osäker på grund av en lårskada, hos bortalaget är Aaron Lennon och Jonathan Walters borta på grund av skador.

Ashley Barnes

Gästerna Burnley har en otroligt fin form, en stor del av lagets framgångar beror på anfallarna Ashley Barnes och Chris Woods fina prestationer. De två anfallarna har visat sig kunna störa vilket försvar som helst i ligan, tillsammans har de mäktat med 15 mål än så länge. Barnes har stått för åtta av dem och toppar därmed den interna skytteligan. Engelsmannen tar flest skott i hela laget, nämligen 1.5 skott per match. Laget skapar betydligt mer nu än i början av säsongen, därmed får Barnes betydligt fler målchanser per match nu. Barnes gjorde det viktiga 2-1 målet senast mot Tottenham Hotspurs, det var Gudmundsson som i minut 83 skickade in bollen i straffområdet, den 183 cm långe anfallaren gjorde inget misstag, utan stänkte dit bollen i nätet och fullbordade en stark trepoängare. Barnes har löst över 0.5 skott på mål i nio av hans tio senaste ligamatcher. Anfallaren bjuder inte bara på fina prestationer just nu, utan även en drös med mål. Barnes har gjort mål i fyra raka ligamatcher, undertecknad tror på minst ett skott på mål från nummer 10 imorgon!

Speltips: Ashley Barnes över 0.5 skott på mål

Jag väljer att spela Ashley Barnes över 0.5 skott på mål. Ett spel som jag tipsat om en gång tidigare, senast rättades spelet grönt. Vi hoppas på samma under morgondagen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barnes har löst över 0.5 skott på mål i nio av hans tio senaste ligamatcher.

  • Barnes är riktigt het just nu, gjort mål i fyra raka ligamatcher.

  • Ett formtoppat Burnley som skapar allt fler chanser nu än i början av säsongen.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.72. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.72 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.