Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Canucks har förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

  • Canucks har förlorat fem av de sex senaste matcherna på hemmais.

  • Oilers har vunnit sex av sina sju senaste matcher.

  • Oilers har vunnit fem raka matcher på bortais.

Vände och vann

Dominik Kahun gjorde tre mål och Leon Draisaitl gjorde tre assist för att hjälpa deras Edmonton Oilers att komma tillbaka från ett tremålsunderläge för att slå Vancouver Canucks med 4-3 i Rogers Arena under natten till onsdag. Connor McDavid gjorde 3-3 i power play på ett direktskott efter 4:23 spelade av den tredje perioden och sen gjorde han även 4-3 målet som också blev det segrande målet efter 13:25 spelade. Mike Smith stod för 30 räddningar mellan stolparna och laget är nu 13-8-0 för säsongen. Smith är 5-0-0 för första gången i hans karriär för att inleda en säsong.

Edmonton har varit i form på senaste och man har vunnit fyra raka matcher och sju av de åtta senaste. Detta tillsammans med de faktum att man faktiskt kom tillbaka från att ligga under med tre mål för att sedan lyckas vinna gör att jag tror stenhårt på dem även här. Edmonton kommer gå in i matchen med ett oerhört självförtroende.

150 poäng för Pettersson

För Canucks del så var det inte många glada miner efter matchen och det är fullt förståeligt med tanke på resultatet. Detta är den andra raka matchen där Vancouver tillåter motståndarna att vända och vinna efter att ha lett med mer än ett mål. Något positivt var att Elias Petersson gjorde ett mål och stod för en assist för att nå 150 gjorda poäng i sin NHL-karriär. Målvakten Thatcher Demko gjorde 25 räddningar för laget som nu är 8-13-2 för säsongen.

Resultatraden för säsongen är inget man är speciellt nöjd över i Canucks lägret men ännu mer dystert är att man bara vunnit två av sina tolv senaste och har en resultatrad på 2-8-2. Jag tror att det börjar kännas lite hopplöst för dem med tanke på att detta är den andra raka matchen som man tillåter sina motståndare att vända och vinna. Det tar garanterat något enormt på deras självförtroende även om inte alla erkänner det, jag tror Edmonton sveper Canucks och tar andra raka segern här!

Speltips.se ger tipset:

Edmonton Oilers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.