Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Eintracht Frankfurt kommer med huvudet högt efter seger mot Bayern Munchen senast

  • Werder Bremen åkte på storstryk mot Hoffenheim i senaste omgången då man föll med 4-0

  • Eintracht Frankfurt har fem raka segrar

  • Eintracht Frankfurt har gjort tjugo mål på sju matcher

  • Werder Bremen har tre raka ligamatcher utan vinst

Åkte på storstryk senast

Werder Bremen ställs inför en riktigt tuff uppgift när Frankfurt kommer på besök under fredagen. Hemmalaget ska absolut inte underskattas, men formen är inte den bästa och motståndet har verkligen imponerat de senaste veckorna. Samtidigt som Werder Bremen kryssat mot slagpåsen Schalke 04, spelat mållöst mot Freiburg och nu senast åkt på storstryk mot Hoffenheim har Eintracht Frankfurt kunnat noteras för fem raka segrar. Ingen katastrofal form på hemmalaget – absolut inte – men har man vad som krävs för att stoppa detta Frankfurt? Högst tveksamt.

Werder Bremen har heller inget fördelaktigt facit mot fredagens motstånd – man har inte vunnit en enda av de fem senaste inbördes mötena och senast man välkomnade Frankfurt förlorade man stort. Med förlust på 4-0 mot Hoffenheim i senaste omgången är det inte med någon fin dagsform man går in på planen på fredag – räkna med att de grönklädda får det tufft.

Klättrar i tabellen

Eintracht Frankfurt har varit ett stort utropstecken i Tyskland sedan årsskiftet. I skrivande stund ligger man på poängmässigt delad tredjeplats och formen pekar spikrakt uppåt. Laget ser riktigt farliga ut offensivt och radar upp trepoängare efter trepoängare. Inför bortamatchen mot Werder Bremen har Frankfurt vunnit fem raka matcher – allt som oftast komfortabelt. André Silva är i storform och öser in mål, men det råder tveksamheter kring ifall portugisen kommer att start här. Oavsett ska chanserna på vinst vara riktigt goda – Frankfurt visade i sin senaste match att man kan leverera utan sin stjärna när man besegrade Bayern Munchen med 2-1.

Eintracht Frankfurt är tveklöst ligans formstarkaste lag just nu. Tjugo mål framåt på sju matcher är inga siffror man skojar bort. Det är därmed förvånande att vi bjuds på ett såhär pass högt odds i bortasegern – undertecknad tackar och bockar. Två units investeras i att Eintracht Frankfurts fina vinstsvit fortsätter.

Speltips.se ger tipset:

eintracht frankfurt hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.