Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Heerenveen har löst spelet i åtta av deras tio senaste matcher.

  • Zwolle har endast vunnit en av deras nio senaste ligamatcher.

  • Heerenveen har besegrat topplaget Feyenoord hela två gånger inom loppet av en månad.

  • Zwolle kommer senast ifrån en bedrövlig 3-2 förlust mot tabelljumbon FC Emmen.

  • Spelet har suttit i deras tre senaste inbördes möten i ligaspelet.

Svag ligaform

Under fredagskvällen riktar vi blickarna till en liga som brukar hamna i skymundan, nämligen nederländska Eredivisie. I landets högstaliga hittar vi en spännande match mellan klubbarna PEC Zwolle och Heerenveen. Det är två lag som parkerat i mittenskiktet av tabellen efter 23 spelade omgångar.

Hemmalaget PEC Zwolle hittas för närvarande på en 13:e plats i tabellen med 23 inspelade poäng. En poängproduktion som varit tillräckligt bra för att undvika den nervkittlande bottenstriden. Det är elva omgångar kvar att spela och Willem II som befinner sig under strecket hittas tio poäng bakom Zwolle. Hemmalaget kommer till fredagen med en svag form i bagaget, Zwolle har nämligen bara vunnit en av deras nio senaste ligamatcher. Det är främst den senaste omgången som var en riktig besvikelse, en 3-2 förlust mot tabelljumbon FC Emmen. Med deras svaga form väljer vi att använda dubbelchansen till motståndarnas favör!

Svårslaget bortalag

Som vi tidigare nämnde hittas även motståndaren Heerenveen i mittenskiktet av tabellen. Däremot ser tabellläget ljusare ut för Heerenveen som tagit sju poäng mer än hemmalaget Zwolle. Dessa sju poängen spelar en stor roll trots att det bara skiljer några få placeringar emellan lagen. Heerenveen har bara fyra poäng upp till sjundeplacerade Utrecht.

Gästerna kommer till fredagen med en klart bättre form än hemmalaget. Heerenveen har löst vårt spel i åtta av deras tio senaste matcher. I lagets offensiv fortsätter Henk Veerman att prestera. 29-åringen har mäktat med tolv mål och fyra assist den här säsongen, vilket placerar honom på en femteplats i skytteligan. Heerenveen har besegrat topplaget Feyenoord hela två gånger inom loppet av en månad, ett rejält styrkebesked för gästerna.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 08.53

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.