Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Elfenbenskusten vann deras senaste inbördes möte med 1-0.

  • Niger har förlorat tre av deras fyra gruppspelsmatcher.

  • Elfenbenskusten har en betydligt starkare spelartrupp än motståndaren Niger.

  • Niger har släppt in tio mål på fyra gruppspelsmatcher.

  • I Elfenbenskusten hittar vi välkända namn som Nicolas Pepe, Franck Kessie och Sebastian Haller. Det finns kvalitetsspelare både i försvaret och offensiven.

Tuff uppgift för jumbon

Det Afrikanska mästerskapet har fått skjutas upp ett antal gånger, men nu står det klart att turneringen ska börja i januari 2022. Men först måste kvalspelet avgöras för att se vilka nationer som tar sig hela vägen till mästerskapets gruppspel. För Niger är det en tuff uppgift som väntar ifall mästerskaps-drömmen ska bli möjlig.

I nuläget befinner sig Niger längst ner i grupp K efter fyra spelade gruppspelsmatcher. Det har blivit en vinst och tre förluster hittills, vilket ger en total på tre poäng. Det är två av de fyra lagen från varje grupp som kvalificerar sig vidare till AFCON-gruppspelet, därmed måste Niger växla upp om de ska ha en chans. Under fredagen ställs de mot gruppettan Elfenbenskusten. Senast dessa två landslagen ställdes mot varandra vann Elfenbenskusten med 1-0. De sistnämnda har en betydligt starkare trupp och vi tror att Niger får det tufft under fredagskvällen. Vi klickar i den raka tvåan!

Solklara favoriter

Gästerna Elfenbenskusten är solklara favoriter inför fredagens tillställning. Elfenbenskusten har en bra trupp och är mycket väl ett lag som kan ta sig långt i nästa mästerskap. I Elfenbenskusten hittar vi en farlig offensiv med spelare som Sebastian Haller, Nicolas Pepe och Gervinho. Välkända namn som Kessie, Aurier och Boly hittas också – att det finns kvalitet är det ingen fråga om.

Elfenbenskusten är solklara favoriter till att knipa gruppsegern, en placering som de har för tillfället. Gästernas facit lyder två vinster, en oavgjord och en förlust efter fyra spelade gruppspelsmatcher. Just nu är det väldigt jämnt mellan Elfenbenskusten, Etiopien och Madagaskar, därmed blir varje poäng viktig för att säkra en plats i turneringen 2022. Vi anser att gästernas trupp är av en helt annan kaliber än hemmalaget Nigers landslagstrupp.

Speltips.se ger tipset:

Elfenbenskusten vinner hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/3 kl 15.42

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.