Jag väljer att spela på att Iheanacho gör mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Iheanacho har mäktat med makalösa elva mål i hans åtta senaste starter för Leicester.

  • Iheanacho har gjort mål i tre raka ligamatcher.

  • Crystal Palace släppte in fyra mål mot storklubben Chelsea i förra omgången.

  • Leicester har vunnit fem av deras sju senaste matcher.

  • Leicester kämpar för att behålla sin Champions League-placering medan gästerna Palace redan klarat sitt mål med ett säkrat ligakontrakt.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Iheanacho gör mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Stekhet anfallare

Vi måste ge en stor eloge till Brendan Rodgers och hans team. Medan flera storklubbar har underpresterat i säsongens ligaspel har Leicester tagit tillvara på chansen och gjort en kanonsäsong hittills. Detta ser ut att bli klubben starkaste säsong sedan det ofattbara ligaguldet 2015/2016. Just nu har Leicester spelat sig till en urstark tredjeplats i tabellen, vilket kan innebära Champions League-spel till nästa säsong.

På senare tid har Brendan Rodgers ändrat om i formation och spelsätt för att maximera sin spelartrupp. Tränaren har valt att spela med ytterligare en anfallare bredvid målmaskinen Jamie Vardy. Detta har givit Leicesters anfallspel en ny dimension. In i startelvan kom Iheanacho och sedan dess har anfallaren exploderat fullständigt i sitt målskytte. Iheanacho har nu fått den säsongen han väntat på sedan han lämnade Manchester City i hopp om mer speltid. 24-åringen har till och med överglänst Jamie Vardy och blivit en man som Leicester kan lita på i anfallsspelet. Iheanacho är inne i en makalös form och mäktat med hela elva mål i hans åtta senaste starter för Leicester City. Han har gjort mål i tre raka matcher och vi tror att den enorma målsuccén fortsätter under måndagen.

Kontraktet är mer eller mindre klart

Crystal Palace får verkligen något att bita i när de ställs mot tabelltrean Leicester City. Hemmalaget har en otroligt välbalanserad trupp och har nu hittat ännu fler målproducerande spelare i offensiven. Leicester kämpar för att behålla sin Champions League-placering, gästerna Crystal Palace har avsevärt mindre att spela för i de kvarstående omgångarna.

Roy Hodgsons gäng har mer eller mindre säkrat sitt viktiga Premier League-kontrakt. Crystal Palace befinner sig på bekväm 13:e plats i tabellen med hela elva poäng ner till nykomlingen Fulham som är under strecket. Crystal Palace har dessutom två matcher mindre spelade än Scott Parkers mannar. Därmed kan man ställa frågan hur motiverade Crystal Palace kommer vara inför måndagens batalj. Gästerna kommer senast ifrån en  tuff 1-4 förlust mot storklubben Chelsea. Vi tror att Leicester hittar nätet bakom Guaita under måndagen!

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Leicester - Crystal Palace
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.