leipzig dnb hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leipzig inledde med seger mot Mainz, 3-1

  • Leverkusen stötte på problem mot Wolfsburg i öppningsmatchen, 0-0 slutade mötet

  • Leverkusen har endast vunnit en av de åtta senaste Bundesliga-mötena mot Leipzig

  • Leipzig har endast en förlust på sexton matcher i Bundesliga

Har det alltjämt tufft mot Leipzig

Bayer Leverkusen nådde en femteplats i Bundesliga förra säsongen vilket betyder att man kommer spela Europa League under säsongens gång. Man såg bra ut förra säsongen, med mycket fokus på unge Kai Havertz som var lagets stjärna. Nu har spelaren dock lämnat laget, likt Timo Werner har lämnat Leipzig, där båda spelarna som bekant gått till Chelsea. Ska bli intressant att se hur respektive lag klarar sig utan sina stjärnanfallare.

Leverkusen inledde säsongen med en mållös drabbning mot Wolfsburg. Ingen optimal start på nya säsongen, och heller inte något resultat man vill ha med sig till ett möte som detta. Inte minst med tanke på hur tufft Leverkusen faktiskt har det mot just Leipzig. Leverkusen har endast en vinst över de åtta senaste gångerna lagen mött varandra i Bundesliga, och man har heller inte lyckats vinna någon av sina fyra senaste hemmamatcher mot lördagens motstånd – en siffra som är den sämsta Leverkusen har jämfört med möten mot alla andra lag i serien.

Pengarna tillbaka vid oavgjort!

Leipzig går in som aningen större favoriter på lördag, men jag tycker man borde vara lite större sådana. Leipzig är ruskigt bra just nu, man var med och slogs i toppen av Bundesliga förra säsongen och tog sig till semifinal i Champions League i somras. Som nämnt tidigare har ju målgöraren Werner lämnat, en spelare som man förlitat sig mycket på. Men laget klarade ju sig fint utan honom i Champions League-slutspelet och man såg även stabila ut i öppningsmatchen av Bundesliga där man besegrade Mainz med 3-1.

Det är heller ingen hemlighet hur svårspelade Leipzig faktiskt är – man har endast en förlust sett till de sexton senaste matcherna i tyska högstadivisionen, där den enda förlusten var mot Dortmund i slutet av förra säsongen.

Det luktar lite kryss kring detta möte, men med fördel Leipzig. Har väldigt svårt att se Leverkusen ta tre poäng här, dels med tanke på inbördes statistik men även med tanke på Leipzigs förlustfria svit. Jag väljer att klicka Leipzig med pengarna tillbaka vid oavgjort, två units investeras!

Speltips.se ger tipset:

leipzig dnb hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.