Everton DNB hos betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/9 kl 10.40

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Everton har gått obesegrade i deras elva senaste inbördes möten mot Crystal Palace.

  • Carlo Ancelotti har verkligen fått ihopa en slagkraftig spelartrupp i Everton. Nyförvärven James, Allan och Doucoure har presterat på en riktigt hög nivå under de två inledande omgångarna.

  • Evertons anfallare Calvert-Lewin är i en galen målform just nu. Han mäktade med ett hattrick mot West Bromwich förra helgen.

  • Vi anser att Everton besitter en starkare spelartrupp än hemmalaget Crystal Palace.

  • Everton vann deras senaste inbördes möte med 3-1.

Stark inledning

Lördagen är kommen och den är fullspäckade med spännande ligamatcher. Premier League bjuder som vanligt på en helt ny omgång under helgens gång. Vi riktar blickarna mot Selhurst Park där två formstarka lag drabbas samman. Det är nämligen Crystal Palace som tar sig an Ancelottis Everton.

Roy Hodgson har fått sig en kanonstart på den nya säsongen med sitt Crystal Palace. The Eagles står på sex poäng efter två spelade ligaomgångar. Hemmalaget har visserligen varit rejält underlägsna när det kommer till bollinnehav, men samtidigt visat prov på ett solidariskt försvarsspel. Hodgsons mannar har varit oerhört kliniska och mäktat med fyra mål på deras två inledande ligamatcher. De besegrade Southampton i premiären och följde sedan upp med en imponerande 1-3 seger mot självaste Manchester United. Givetvis så var det den förre United-spelaren Wilfried Zaha som straffa den forna klubben med sina två fullträffar. Under lördagen väntar ett formstarkt Everton som briljerat i upptakten av Premier League.

Slagkraftig spelartrupp

Som vi tidigare nämnde är det formstarkt mot formstarkt under lördagseftermiddagen. Likt Crystal Palace har även gästerna Everton tagit två raka segrar i upptakten av ligaspelet. Carlo Ancelotti tog över rodret i december förra säsongen och slängdes rätt in i hetluften. Nu har den erfarna tränaren fått en riktig försäsong med laget där han har kunnat forma sitt spel på ett helt annat sätt.

Ancelotti är en väldigt uppskattad tränare för många spelare, detta har vi fått syna under sommarens transferfönster. Italienaren har lockat till sig klasspelare till Everton den här sommaren. Colombianen James Rodriguez har värvats in från Real Madrid, en värvning som hade känts omöjlig utan Ancelottis och James nära relation sen tidigare. Everton har verkligen visat att de satsar för en högre placering den här säsongen. Nyförvärven Allan och Doucoure är två spelare som håller en riktigt hög PL-nivå, något som vi har fått se i de två inledande ligamatcherna. Ancelottis gäng ser oerhört spännande ut för tillfället, han har verkligen fått ihopa en slagkraftig spelartrupp som kan utmana om Europa-platserna. Gästerna kommer senast ifrån en imponerande 5-2 seger mot West Brom i ligaspelet, noterbart är att anfallaren Calvert-Lewin mäktade med ett hattrick. Vi anser att bortalaget besitter en bättre spelartrupp än Crystal Palace och väljer därmed att klicka i DNB-spelet till deras favör!

Speltips.se ger tipset:

Everton DNB hos betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/9 kl 10.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.