Match: Inter-Torino (Serie A) | Speltips: Inter över 6,5 hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Ett krisande Inter tar emot Torino hemma på Giuseppe Meazza, och detta är ett möte de blåsvarta måste vinna. Poängtapp här och det är stor chans att tränaren de Boer får sparken.

I och med förlusten mot Atalanta senast har Inter nu förlorat tre raka ligamatcher, kris med andra ord. Det har redan börjat spekuleras om tränaren de Boers vara eller icke-vara i Milanoklubben och mycket talar för att holländaren får sparken vid en eventuell förlust här. Situationen blir inte lättare av att man nu ställs mot formstarka Torino, som inte har förlorat på de sex senaste matcherna och som besegrat bland annat Roma och Fiorentina. Senast fixade man dessutom ett kryss mot Lazio efter 2-2.

Här blir det en mycket tuff utmaning för ett pressat Inter, som måste ta tag i taktpinnen från start. Förväntar mig att Torino ligger lågt och satsar på kontringar, medan hemmalaget försöker föra matchen dit de vill. Har svårt att lita på att Inter löser en seger mot ett av ligans formstarkaste lag, undviker därför 1X2-marknaden och testar hörnspelet. Då en förlust vore ödesdiger kommer Inter kommer pressa på ordentligt för ett ledningsmål och jag tror man löser en hel del hörnor, som man ofta brukar göra när man spelar på hemmaplan.

Plockar Inter över 6,5 hörnor till mycket fina 2,00 gånger pengarna, lycka till vid rygg!