Match: Manchester United-Manchester City (England Ligacupen) | Speltips: City att avancera | Odds: 1,90 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: CherryCasino

Återigen dags för ett Manchester derby, en ny duell mellan antagonisterna José Mourinho och Pep Guardiola – vilket lag drar det längsta strået? Jag satsar mina pengar på City.

Mourinho har inte fått igång sitt United på allvar, det känns som att det finns flera växlar att lägga i. Senast åkte man storstryk när man gästade Chelsea, hela 4-0 skrevs siffrorna till och det kan omöjligt vara ett harmoniskt United som under onsdagskvällen ställs mot City. Även City har en hel del bekymmer, efter en fantastisk säsongsinledning har laget nu fem raka matcher utan seger, två förluster och tre kryss lyder resultaten och det är inga resultat som glädjer Guardiola direkt. Här är ett perfekt tillfället för båda lagen att hoppa tillbaks på vinnarspåret, frågan är dock hur det blir med rotationen och hur pass B-betonade elvorna blir.

Känslan säger att City drar det längsta strået här, man ser klart starkare ut på pappret och enligt de senaste rapporterna väntas man ställa upp med en mer eller mindre ordinarie startelva. Senast lagen möttes var i början av säsongen och då plockade City en stark 2-1-seger, här tror jag att Guardiola tar en ny seger mot Mourinho. Jag plockar City att avancera till fina 1,90, lycka till vid rygg!