Match: Liverpool-Sunderland | (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,95 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: 10Bet

Lördag och Premier League – nu kör vi!

Hemmalaget Liverpool ser riktigt starka ut i år och har hittills endast en förlust på de 12 matcher man spelat. I tabellen ligger man på en andraplats med en poäng bakom Chelsea och jag tror faktiskt att man går om dom inom en snar framtid. På Liverpools senaste 12 matcher har man släppt in och gjort mål i 9 av dessa, då har man mött lag som Watford, Palace, West Brom, Hull, Swansea m.fl. Även fast man är enormt starka just nu och vinner relativt enkelt i många matcher så går det inte att komma ifrån att man har väldigt lätt för att släppa in en boll då och då.

Sunderland som haft en otroligt tuff säsong såhär långt ska försöka rubba Liverpool, vilket kanske inte är särskilt troligt egentligen. Däremot kommer man till matchen med två raka segrar i bagaget och har förmodligen ett bättre självförtroende än på väldigt länge. Även fast man inte tar poäng idag så tror jag utan tvekan att man kan utmana framåt och eventuellt sätta dit en boll.

Som jag tidigare skrev så är det väl högst otroligt att man skulle plocka poäng i eftermiddag på bortaplan mot ett av ligans bästa lag. Däremot så tror jag att man kan sätta dit minst en boll, dels eftersom Liverpool ofta släpper in mål mot de sämre lagen men även eftersom Sunderlands form är bättre än på väldigt länge. Jag tycker att BLGM till 1,95x pengarna hos Coolbet känns som ett av dagens bästa spel.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet