Match: Ajax-PAOK (Champions League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 2,15 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bethard

Då jag inte haft tillgång till dator har jag varit inaktiv de senaste veckorna, men det börjar bli dags för en efterlängtad comeback. Formen innan uppehållet var ritkigt god med sex raka fullträffar, och nu hoppas vi på ännu en fin svit! Vi vänder blickarna mot Champions League-kvalet och mötet mellan Ajax och PAOK.

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard

Liefering v Ajax 4-3
AFC v Ajax 2-2
Ajax v Gent 0-2
Ajax v Krylya Sovetov 1-2
Beziers v Ajax 0-2
Marseille v Ajax 2-2

PAOK v Apollon Limasol 1-1
Twente v PAOK 0-2
Steua Bukarest v PAOK 4-3
Club Brugge v PAOK 0-2
Silvolde v PAOK 0-14

Lagens matcher under försäsongen. Inga 0-0-lag direkt om man säger så. Här är det inget annat än vinst som gäller för Ajax, inget snack om saken. I fjol misslyckades man i kvalet efter praktfiaskot mot Rapid Wien och nu har man nästan inte råd med att missa Champions League ännu en gång. Nye tränaren Peter Bosz, som ersatte holländaren de Boer, har ännu inte fått det att lossna riktigt. Visst ska man inte dra allt för stora slutsatser efter några vänskapsmatcher men resultaten en ganska tydlig indikation.

Ajax kommer med största sannolikhet att inleda med högt tempo och man kommer föra matchen, ju längre matchen går mållös kommer pressen att öka på holländarna som absolut inte vill få ett bortamål emot sig. För grekernas del gäller det att ta vara på de kontringar och fasta situationer man får. Man har inte misslyckats med att hitta nätet en enda gång under vänskapsmatcherna vilket vittnar om en god offensiv. Här tror jag starkt på en böljande och öppen match och får vi 2,15 på överspelet tvekar jag inte. Jag synar oddset!

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard