Match: Burnley-Warford (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:59 | Spelbolag: CherryCasino

Kör för ovanlighetens skull ett tredje spel idag för att ta ikapp gårdagen då speltipsen uteblev. Det är Premier League ikväll och det kan vi knappast missa!

Burnley tog i andra omgången en övertygande seger hemma mot Liverpool men därefter har det gått tyngre. Förutom 1-1 resultatet mot Hull så har det blivit förluster i de övriga 3 matcherna. Har personligen inte sett någon match man gjort men om man ska lita på resultaten så känns det som att det kan bli ett jobbigt år för klubben..

Bortalaget Watford har inlett säsongen bättre än förväntat och har tagit 7 poäng på sina 6 spelade matcher. Det som sticker ut allra mest är segern över Manchester United där man stundtals imponerade stort. Även matchen mot West Ham gjorde man bra ifrån sig och kunde ta ytterligare tre poäng.

Jag satsar på BLGM här, känns som att matchen kan gå åt vilket håll som helst. Däremot så är det tydligt i Watfords statistik att man både gör och släpper in mycket mål. Burnley har hemmafördel och jag tror man löser minst ett mål och såväl även Watford som imponerat inledningsvis.