Match: Falkenberg-Hammarby (Allsvenskan) | Speltips: Hammarby | Odds: 1,61 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Falkenberg, allsvenskans i särklass sämsta lag. 18 förluster på 23 matcher, kan det vara ett rekord? Man har varit ruttna säsongen igenom och nedflyttningen har varit klar sedan en lång tid tillbaka. Man har fyra raka förluster i ligan, och i dessa förluster har man släppt in sammanlagt 13 mål. Ingenting tyder på att man tar några poäng mot Hammarby, även om matchen till stor del är av akademisk betydelse.

Hammarby föll senast hemma mot Häcken, efter att ha tappat en 2-1-ledning till 2-3 med minuter kvar att spela. Dessförinnan hade man inte förlorat på sex raka matcher. Tycker man är ett klart bättre lag än Falkenberg, och här ska man bara ta tre poäng om man inte vill utstå rejält med burop från fansen. Senast när Falkenberg gästade Tele2 Arena fick vi bevittna en av säsongens sjukaste matcher, Hammarby kollapsade totalt och efter en halvtimmes spel stod det 0-3 till Falkenberg. I halvtid hade Hammarby reducerat till 2-3. Kvitteringen skulle även den komma i andra halvlek, 3-3 slutade matchen och jag tvekar på att Hammarby går segerlösa mot detta Falkenberg den här säsongen.

Spelar den raka tvåan till 1,61, ska bara sitta om Hammarby sköter sitt jobb. Falkenberg är rakt av usla och jag tror verkligen inte man tar några poäng här. Lycka till vid rygg!