Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hurricanes har inte spelat eller tränat på cirka en vecka.

  • Hurricanes har haft en del sjukdomsfall och det är fortfarande oklart exakt vilken trupp man kan ställa upp med.

  • Tampa Bay är de regerande mästarna och har bara förlorat en match den här säsongen.

  • Förlusten mot Blue Jackets senast var snarare en missräkning än något annat, laget kommer repa sig snabbt här.

Inte spelat på en vecka

Andrei Svechnikov, Sebastian Aho och Vincent Trocheck stod för varsitt mål och assist i den senaste matchen Carolina Hurricanes spelade när man slog Nashville Predators med 4-2 i Bridgestone Arena den 19:e januari. James Reimer stod för 31 räddningar i matchen när han gjorde sin första start för säsongen. Efter det har man dock dragits med diverse fall av Covid-19 i truppen som gjort att man inte kunnat varken spela matcher eller träna sedan dess. Man har nu lyckats isolera smittan och kan säkert genomföra denna matchen men med vilken trupp är fortfarande oklart.

Tampa spelade senast sin andra raka match mot Columbus Blue Jackets där man förlorade för första gången den här säsongen med 5-2. Målen gjordes av Victor Hedman och Ondrej Palat. Andrei Vasilevskiy stod för 24 räddningar i målet.

Revansch

Som sagt så har Carolina inte spelat match på över en vecka när det är dags för den här kampen och det kommer synas. Att vara ifrån matchande och även träning så länge i början av säsongen är inte att föredra, det är precis som att allt de hunnit bygga upp nu har förstörts och man måste bygga upp allt igen. Man hade dessutom kunnat önska sämre motstånd än ett revanschlystet Tampa Bay.

Tampa förlorade sin förra match mot Columbus och delade således på den två matcher långa matchserien. Man vann de första mötet och man såg ut att vara bra med i det även i de andra. Det var mycket misstag och slarv som gjorde att man förlorade, det kommer inte hända igen. Jag tror det här kan bli en överkörning från Tampas sida.

Speltips.se ger tipset:

Tampa Bay Lightning att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/1 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.