Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hanviken har stått för en imponerande säsong men man kommer få svårt att undvika bottenplaceringarna i Allettan

  • Borlänge är ett erkänt bra lag och man finns alltid med i snacket om platserna till HockeyAllsvenskan

  • Hanviken har förlorat sina tre senaste matcher och man föll i senaste måstematchen mot Kalix

  • Borlänge har vunnit sina två senaste matcher där man bland annat besegrade otroligt formstarka Östersund som leder serien

Offensiva kuggarna sprutar in poäng

Hanviken har överraskat flera den här säsongen genom att ta sig till Allettan, något som många inte trodde inför den här säsongen. Stockholmsklubben har under flera år huserat i botten av tabellen i Hockeyettan östra men den här säsongen har man garanterat fått något att bygga vidare på inför framtiden. Vad ligger bakom den stora scenförändringen då? I somras plockade man in poängfarlige forwarden Dennis Nordström som gett laget en extra dimension offensivt sett och tillsammans med Felix Liljegren har duon öst in poäng. Dessutom har man plockat in tungt meriterade backen Robin Jacobsson som är en av seriens bästa backar.

För Borlänges del har man i flera år i rad varit en toppklubb i Hockeyettan och det här laget finns alltid med i förhandssnacket om platserna till HockeyAllsvenskan. Den här säsongen har man stundtals haft lite problem till och från men får man alla spelare friska så bör Borlänge kunna gå långt. Hittills har man stått för en stark start på Allettan och inför onsdagens match har man med sig två raka segrar mot Östersund och Enköping. Lagets stora stjärna heter Markus Persson och är förmodligen Hockeyettans bästa spelare. Den här säsongen snittar den 31-årige forwarden över två poäng per match.

Storspelande målvakt

Här bör Borlänge plocka hem en vinst om man vill vara med och kämpa om platserna i toppen av Allettan den här säsongen. Hanviken har gjort det bra i år men enligt mig bör man inte ha något att hämta i en sådan här serie med allt för bra lag. Tre raka nederlag har det blivit nu och storförluster mot Östersund och Hudiksvall följdes upp med en suddenförlust i måstematchen mot Kalix.

Här ställs man mot ett betydligt bättre Borlänge som har god form. Man har vunnit mot serieledande Östersund som stormat fram den senaste tiden och senast stod man för en imponerande vändning i matchen mot Enköping, något som borde ge laget råg i ryggen inför den här matchen. Målvakten Alexander Johansson har storspelat senaste två matcherna och borde få förnyat förtroende här. Jag tror att ett betydligt bättre Borlänge säkrar tre poäng här.

Speltips.se ger tipset:

Borlänge vinner hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/1 kl 12.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.