Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Formstarke Bruno Fernandes vilades från start mot Liverpool senast, kom in och avgjorde matchen – lär vara med från start här.

  • Manchester United leder Premier League för tillfället.

  • Klasskillnad.

  • Bruno Fernandes växer in i en större roll när Rashford förväntas missa matchen.

  • Senast lagen möttes på Old Trafford vann hemmalaget med 3-0.

Klasskillnad

Vi böjar med att meddela läget kring Marcus Rashford, som förväntas missa mötet med Sheffield United som det ser ut just nu. Det bäddar för andra spelare att kliva fram, så som Mason Greenwood och Anthony Martial men framförallt Bruno Fernandes och Edinson Cavani. Det här är ett lag som fungerar väldigt bra tillsammans för tillfället och det är inte mycket som tyder på att lilla Sheffield United skall bli laget som stoppar giganten. Man glider vidare på sin fina form och tar nästa trepoängare här då det vankas rejäl klasskillnad lagen emellan.

Ettan mot jumbon, tolv segrar mot en seger och ett bedrövligt bortalag i Sheffield United. Manchester United -1,5 klickas direkt när vi får precis under två gånger pengarna för spelet. Det här är en match som man på förhand skall klara av att vinna med två mål, trots att en nyckelspelare saknas.

Rakt ner i Championship

Succén blev inte långvarig för Sheffield United efter förra säsongens imponerande facit. Den här säsongen har varit otroligt mörk och man har inte alls hittat den nivån som man under fjolåret nådde. Det här blir att ladda om i Championship och förhoppningsvis vara tillbaka någon säsong senare igen. Det har varit ett svårslaget lag, men är absolut inte i närheten av det längre. Manchester United på bortaplan blir en uppgift som är ack så för svår. Det här kommer märkas, ettan mot jumbon i tabellen talar för utskåpning.

Tre segrar på de fyra senaste matcherna lovar inte så gott som det låter. Formen kanske är lite bättre, men man visade vilken klass man håller när Tottenham slog laget förra omgången. Vinsterna kommer mot Plymouth, Newcastle och Bristol Rovers. Få lag släpper fler mål än Sheffield och man har bara hållit en nolla på hela säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Manchester United -1,5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.