Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Västervik vill ta en seger efter full tid mot Väsby, detta har man ännu inte gjort.

  • Västervik ligger sexa i tabellen.

  • Väsby återfinns på nedflyttningsplatsen.

  • Väsby snittar fyra insläppta mål per match.

  • Väsby går under 4,5 mål i sex av de senaste 30 matcherna. Talar verkligen för överlinan här!

Gör en bra säsong

Västervik kommer till den här matchen revanschsugna. Man förlorade i den senaste matchen mot Väsby på bortaplan men det som heller inte ska glömmas bort är att Väsby senast man var på plats i Västervik, vände underläge till seger efter full tid. Västervik har tagit två poäng av nio möjliga mot Väsby och därav kommer det nu en reaktion, det är redan för många poäng att tappa mot bottenlaget Väsby.

För i övrigt så har Västervik gjort en fantastisk säsong och återfinns topp sex i Hockeyallsvenskan och har gjort flera imponerande insatser mot flera av topplagen och är framförallt ramstarka defensivt. Man har gjort lite mål den här säsongen, men också släppt in väldigt lite mål bakåt. Därav finner jag trots det värde i det här överspelet. Spelet har löst sig i samtliga matcher mot Väsby den här säsongen och det finns skickliga spelare i laget. Främst tror jag duon Victor Öhman och Victor Liljegren har goda möjligheter att hitta in i målprotokollet här.

Läcker defensivt

Väsby har efter 35 matcher i Hockeyallsvenskan fortfarande ett snitt i antalet insläppta mål per match som är över fyra insläppta per match. Det är för mig ofattbart att man fortfarande är med och krigar på allvar om att missa att spela nedflyttningsslutspel i den här serien. Mycket av lösningen är dock att man fortsätter att göra mål framåt och klarar av att vinna matcher trots att så många mål släpps in. Segern mot Södertälje för två omgångar sedan är ett bra exempel, seger då med 5-4.

Dock så är försvaret ett alldeles för stort problem för att det ska vara hållbart i längden. 142 insläppta mål på 35 spelade matcher visar dock på hur mycket målrika matcher som Väsby deltar i. Vårt spel löser man i sina fem senaste matcher och det är väldigt sällan som spelet inte löser sig den här säsongen. Endast sex gånger på de senaste 30 matcherna ser vi linan gå under 4,5 mål i matchen.

Speltips.se ger tipset:

Västervik & Över 4.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/1 kl 11:40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.