Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atalanta noterades för en väntad storseger mot Midtjylland senast, men i Serie A har man stött på stora problem och gått poänglösa mot såväl Napoli som Sampdoria.

  • Ajax kommer till mötet efter att ha fullkomligt förstört Venlo i det inhemska seriespelet med 13-0 (!).

  • Offensiv fotboll och underhållning i världsklass väntar – här kan det smälla till rejält i målproduktionen från båda håll.

  • Ajax förlorade sin match mot Liverpool så man måste ösa på framåt och ta blytunga poäng här.

  • Atalanta har släppt in 12 mål på fem matcher i Serie A.

Inget formstarkt Atalanta

Vi alla vet hur svårspelade och offensivt skickliga Atalanta är på sin dag, då man har kapaciteten till att köra över vilket lag som helst. Just nu känns det däremot inte riktigt som att man är där. Visst, en seger på 4-0 mot Midtjylland bådar väl, men den var ju väntad. I Serie A har man sett väldigt knackiga ut, och faktiskt förlorat två raka matcher. 4-1 mot Napoli och därefter 3-1 mot Sampdoria. I sina fem spelade matcher i seriespelet har man redan släppt in tolv mål. Man lär därmed få det rätt tufft mot Ajax, ett Ajax som kommer med en otrolig dagsform.

Atalanta går in som stora favoriter här, och hittar man rätt så bör man kunna hämta sina tre poäng mot Ajax. Har dock svårt att se italienarna hålla Ajax offensiv i schack, oavsett om man hittar tillbaka framåt eller inte. På förhand känns det som att det kan komma att smälla till rejält åt båda hållen, där en svängig och fartfylld historia väntar.

13-0

Ajax dagsform går det inte att klaga på. Laget kunde i helgen noteras för den största vinsten i Eredivisies historia när man fullkomligt körde över Venlo med 13-0 (!) på bortaplan. Ett helt galet resultat, såklart, och härliga tre poäng efter att laget föll mot Liverpool i sin första match i Champions League. Ajax förtjänade poäng i det mötet, men det ville sig inte. Enormt viktiga poäng på spel nu när man ska ta sig an Atalanta alltså, även om det bara är den andra matchen man spelar i turneringen.

Ajax måste därmed framåt här, och denna gången känns det onekligen som att utdelningen lär komma. Med storsegern i bagaget och ett Atalanta som släppt in sju mål på två ligamatcher bådar det gott för Ajax ruskigt formstarka offensiv. Vi bjuds på ett förvånansvärt högt odds på att Ajax lyckas göra minst två mål framåt, här finns det spelvärde.

Speltips.se ger tipset:

ajax över 1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/10 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.